2777
2789
عنوان

اینجا یه کاربری بود که ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تودلت خیلی صافه اگه کسی ناراحتت کنه زود دلت می‌گیره ولی زودم می‌بخشی. خیلی وقتا به روی خودت نمیاری چون نمی‌خوای دل کسی بشکنه. باهوشی و تیزبین مخصوصا تو شناخت آدم‌ها. خیلی وقتا حرفی نمیزنی ولی ته دلت می‌فهمی کی راست میگه کی دروغ.

مستقل و بااراده‌ای. وقتی یه چیزی رو بخوای تا تهش میری. حتی اگه بقیه بگن نمیتونی تو نشون میدی که می‌تونی حسی و قلبی فکر می‌کنی یعنی بیشتر از منتق دلت راهنمایت می‌کنه.

آدمی هستی که برای دیگران زیادی وقت و انرژی میذاری ولی گاهی خودتو فراموش می‌کنی.

تو از اونایی هستی که با یه آدم معمولی و سرد حال نمی‌کنی. باید یکی بیاد که یه جور خاصی دلتو بلرزونه. یعنی فقط ظاهر یا پول برات مهم نیست اون اتصال قلبی و فکری خیلییی برات مهمه.

به احتمال زیاد توی یک تا دو سال آینده یک خواستگار جدی و مهم وارد میشه. ممکنه اول سنتی باشه یعنی معرفی یا خواستگاری معمولی ولی بعدش رابطه‌تون حالت صمیمی و عاشقانه می‌گیره.

یه مرد مهربون و کاریزماتیکه جذبه داره ولی بداخلاق نیست.جون خوشمان امد😂😂از اون مرداست که وقتی عاشق بشه خیلی وفاداره.

توی کارش مسوله یا مدیریتی داره یا حداقل اهل تلاشه و بیکار نمیمونه.احتمال زیاد سنش یه کم از تو بیشتره ولی نه زیاد.

از اون مرداست که باهاش حس امنیت و آروم بودن داری. نه اینکه فقط باهاش بخندی کنارش خودتو قبول داری.اعتماد بنفس داری.

رابطه‌تون ممکنه اولش یه کم آهسته پیش بره ولی بعدش انگار هردوتون می‌فهمید که قراره بمونید...یکم ناراحتی افسرده شدی از نزدیکانت دل شکسته ای ناامید

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اسی تودلت خیلی صافه اگه کسی ناراحتت کنه زود دلت می‌گیره ولی زودم می‌بخشی. خیلی وقتا به روی خودت نمیا ...

خیلی ممنونم عزیزم 

مشخصاتم درواقع ویژگی های اخلاقیم رو کاملااااا درست گفتی 

🙏💕💕🌻🌷

خیلی ممنونم عزیزم مشخصاتم درواقع ویژگی های اخلاقیم رو کاملااااا درست گفتی 🙏💕💕🌻🌷

خواهش میکنم گلم.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اسی تودلت خیلی صافه اگه کسی ناراحتت کنه زود دلت می‌گیره ولی زودم می‌بخشی. خیلی وقتا به روی خودت نمیا ...

ببخشید میدونم خیلی وقتتو گرفتم ممکنه این سوالم رو هم بگی اگه نه که هیچی تا اینجاشم خیلی زحمت کشیدی دورت بگردم 🙏راستش من دارم برای آزمون وکالت میخونم آیا امسال وکیل میشم یا اینکه اصلا مناسب این شغل هستم آخرش چی میشه 🙏

ببخشید میدونم خیلی وقتتو گرفتم ممکنه این سوالم رو هم بگی اگه نه که هیچی تا اینجاشم خیلی زحمت کشیدی د ...

صب کن برم ببینم

صب کن برم ببینم

تو خوب می‌فهمی پشت هر حرف یا اتفاق چی خوابیده.
احساساتی هستی ولی می‌تونی جلوی احساس رو بگیری وقتی لازمه.
توی دفاع از دیگران‌ مخصوصا ادمای مظلوم خیای ناراحت میشی وجدی.اهل عدالتی  منطق ولی در کنارش دل‌سوزی انسان‌دوستی.خب این خیلی خوبح اعتمادبه‌نفست توی جمع یا حرف‌زدن جلوی آدمای مهم گاهی میلرزه. باید یاد بگیری خودتو باور کنی حتی اگه صدات بلرزه. گاهی هم از شکست میترسی و زود ناامید میشی. در حالی‌که اگه بدونی چقدر قدرت داری  خودتو تحسین می‌کنی.پس تو واقعا برای این کار ساخته شدی

تو خوب می‌فهمی پشت هر حرف یا اتفاق چی خوابیده.احساساتی هستی ولی می‌تونی جلوی احساس رو بگیری وقتی لاز ...

عزیزمممم ممنونم ازت 😭 به معنای واقعی کلمه نیاز داشتم که در این رابطه برام شفاف سازی بشه 

برات آیت الکرسی میخونم💕🌻

عزیزمممم ممنونم ازت 😭 به معنای واقعی کلمه نیاز داشتم که در این رابطه برام شفاف سازی بشه برات آیت ال ...

عزیز دلی..برانم دعا کن مشکلم حل بشه عزیزم

عزیزم من دیشب سوال داشتم ازتگفتی درخواست میدم ندادی😔

ببخش کلی سرم شلوغ شد همش درحال فا ل گرفتن بودم😁