برا همه فا.ل میگرفت توضیحاتش خیلی کامل و زیاد بود من تاپیکشو ذخیره کردم ولی متاسفانه چون شب بود و خیلی خوابم میومد اسمشو دقت نکردم فرداش که اومدم تاپیکش ترکیده بود.. ای کاش بتونم پیداش کنم .. شما میدونین ؟
خاهش عزیزم تو ببخش من مزاحمت شدمدرخواستتو قبول کردم گلم
تودلپاک و رکی اهل نیرنگ و دو رویی نیستی. وقتی کسی رو دوست داری، با تمام قلبت پاش وایمیستی.باهوش و تیزبینی نکتهسنجیت عالیه. حواست به همهچی هست، حتی اگه بهروی خودت نیاری. زباندار و شوخطبع ی تو جمع اگه بخوای میتونی همه رو با حرفات بخندونی یا حالشون عوض کنی کنی.احساساتی اما کنترلشده: درونت یه آتیش احساسه ولی همیشه یه دیوار خونسردی و منطق جلوشه. وفادار تا ته خط تا وقتی از کسی خیانت نبینی محاله تنهاش بذاری. اهل رفیقبازی و موندنی.گاهی زیادی صبوری میکنی و نمیزنی زیر میز، حتی وقتی باید بزنی بهتر گاهی گاهی خودتو اولویت بدی و بگی چی اذیتت میکنه.زود دل میبندی اما سخت دل میکنی. و این ممکنه باعث بشه آدمای اشتباهی زیاد بمونن تو زندگیت. انتظار داری بقیه مثل خودت باشن باوجدان روراست قابل اعتماد ولی همیشه اینطور نیست...ذهن پرکار و نگران داری مخصوصا شبها... افکاری که ولم نمیکنن، مخصوصا اگه یکی ناراحتت کرده باشه. تو آدمی هستی که برای هدف و خواستههات، تهقلبت کلی آرزو داری، ولی انگار بعضی وقتا میزنی زیر همه چی و گفتی ولش کن کی حال داره🤣🤣اما تو از اون آدمایی هستی که اگه خودت رو باور کنی میتونی کوه رو جابهجا کنی..
ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.