2777
2789
عنوان

اینجا یه کاربری بود که ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 48 پست
خاهش عزیزم تو ببخش من مزاحمت شدمدرخواستتو قبول کردم گلم

تودل‌پاک و رکی اهل نیرنگ و دو رویی نیستی. وقتی کسی رو دوست داری، با تمام قلبت پاش وایمیستی.باهوش و تیزبینی نکته‌سنجی‌ت عالیه. حواست به همه‌چی هست، حتی اگه به‌روی خودت نیاری.
زبان‌دار و شوخ‌طبع ی تو جمع اگه بخوای می‌تونی همه رو با حرفات بخندونی یا حالشون عوض کنی کنی.احساساتی اما کنترل‌شده: درونت یه آتیش احساسه ولی همیشه یه دیوار خونسردی و منطق جلوشه.
وفادار تا ته خط تا وقتی از کسی خیانت نبینی محاله تنهاش بذاری. اهل رفیق‌بازی و موندنی.گاهی زیادی صبوری می‌کنی و نمی‌زنی زیر میز، حتی وقتی باید بزنی بهتر گاهی گاهی خودتو اولویت بدی و  بگی چی اذیتت می‌کنه.زود دل می‌بندی اما سخت دل می‌کنی. و این ممکنه باعث بشه آدمای اشتباهی زیاد بمونن تو زندگیت.
انتظار داری بقیه مثل خودت باشن باوجدان روراست قابل اعتماد ولی همیشه این‌طور نیست...ذهن پرکار و نگران داری مخصوصا شب‌ها... افکاری که ولم نمی‌کنن، مخصوصا اگه یکی ناراحتت کرده باشه.
تو آدمی هستی که برای هدف و خواسته‌هات، ته‌قلبت کلی آرزو داری، ولی انگار بعضی وقتا میزنی زیر همه چی و گفتی ولش کن کی حال داره🤣🤣اما تو از اون آدمایی هستی که اگه خودت رو باور کنی می‌تونی کوه رو جا‌به‌جا کنی..

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

خاهش عزیزم تو ببخش من مزاحمت شدمدرخواستتو قبول کردم گلم

یه زن خیلی این میون نقشش مهمه نمیدونم کیه ولی نقشی داره

اخر  امسال خونه می‌گیرین. ولی زمان دقیقش تاخیر داره عجله نکنی.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزمخیلی خیلی لطف کردیخیلیم حرفات دقیق بود

خواهش میکنم گلم