2777
2789

برام سواله خدا تو قرآن گفته زنان پاک برای مردان پاک هستن. چرا هرچی مرد هوسباز سر راه من قرار میگیره آخه یعنی مرد خوب نیست یا قسمت من نمیشه هرکی دنبال صیغه یا دوستی است جذب من میشه حالا من محجبه مذهبی مقید تاحالا با کسی نبودم باکره ام اصلا هرجا میرم اگه دوتا باشن یکی آدم حسابی نجیب همون آدم عوصی میاد سمت من بخدا شک کردم 99 درصد متاهلا بم پیشنهاد میدن حالا برعکس هر دختر یا زنی دیدم خودش خراب است هرچی آدم خوب کاری نجیب جذب اون میشه انگار برعکسه سایت همسریابی ثبت نام کردم دوساله همه دنبال هوس هستن حالا یکی روز اول ثبت نام یه جنتلمن میاد سراغش طرف خرابه هزارتا رابطه داشته رو سرش میذارن حتی دوستی هم شانس نداریم عمری نجیب بودیم سمت حرام نرفتیم گفتیم حلال بخدا شک کردم آخه چه حسابی داره نمیدونم قید ازوداج را زدم ولی آخرش همدم میخام نمیتونم دوست شم با کسی مذهبی هستم والله مذهبی هم میاد سمتم میگه صیغه داشته صیغه حلاله اعصابم خرده آخه خدایا انصاف نیست من که هنوز دخترم چرا واقعا خودم مذهبی حتی همون مذهبی ها هم هزارتا صیغه ای داشتن ودارن. غیر مذهبی هم که من نمیتونم باش کنار بیام واقعا مرد خوب نیست یا شانس من این طوره؟؟ حالا دختره اصلا دختر نیست یکی میگفت فرداش عروسیش بود شبش با دوستش بود واقعا اینها چطو. شوهر میکنن یعنی شوهره غیرت نداره یا براش مهم نیست یا کلا بی خیاله برام سواله واقعا؟؟ حالا ما اگه جواب سلام بقال 80 ساله محل را داده باشیم میشیم دختر بده. 

قران که ایه زیاد داره مثلا ممکنه شما چیزی رو بخواید براتون خیر نباشه وچیزی رو نخواید براتون خیر باشه

عزیزم ازدواج برای هرکس نیازه موندم دلیلش، چیه دختره قبل ازوداج همه کار میکنه همین را شوهرش رو سرش میذاره اتفاقا بهترین ازوداج هم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا زندگی بقیه رو شخم میزنی و مقایسه میکنی

تو برای خودت بخت خوب بخواه تلاش کن 

انتقادات اجتماعی هم به جای خود 

همون بهتر هرچقدر آدم مجرد بمونه ولی گیر یه عوضی نیفته 

همین که فعلا جلوی ورود عوضیا رو گرفتی خودش کلیه

👌👌🥲

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بله درسته حق با شماست

ولی خدایی خوندم چی نوشته بودی توی اون تاپیک اینجا نمیگمش نگران نباش ولیییب واقعا برق از سرم پرید از حضرت زهرا س که مادر همه س از صمیم قلب میخوام خودشون برات مادری کنن😭😭😭😰💔واقعا خوندم داغون شدما خودم کم سختی نکشیدم ولی این یکی نوبر بود😰😰😰الهی امام زمان عج حمایتت کنن و چشمت به یه مرد همه جوره خوبو عالی روشن شه و خانواده ی خوبی بسازی 🫂🫂🫂

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ولی خدایی خوندم چی نوشته بودی توی اون تاپیک اینجا نمیگمش نگران نباش ولیییب واقعا برق از سرم پرید از ...

عزیزم ممنون از دعای قشنگت خواهرم خدا خودت را هم عاقبت بخیر کنه که مهربونی گلم خدا جواب سختی هایی که کشیدی بهت بده خدا کنه من تنهایی را ترجیح میدم‌ به بودن آدم هایی که یکی اش را تجربه کردم ۲ سال عذابم داد خدا هدایتش کنه 

عزیزم ممنون از دعای قشنگت خواهرم خدا خودت را هم عاقبت بخیر کنه که مهربونی گلم خدا جواب سختی هایی که ...

قربون دل شکستت برم صبوری کن من واقعا امید دارم که بعد همه این اتفاقات آقا ظهور کنن و واقعا دنیا بشه اون چیزی که باید. همه ی انتقاداتت درست بود همه ما سختمونه تحت فشاریم، این وسط از آدمای مدعی زخم کاری میخوریم! من میفهممت با تموم وجودم میفهممت تنها نیستی، سر خیلی از ما بچه مذهبیا اومده ولی ان شاء الله یه روزی بیاد که همه عقلو شعورا بیاد سرجاش، یه روزی که اون مدینه فاضله ی دنیارو هم ببینیم🥺 من میدونم امام زمان با هر باری که دل ما میشکنه خودشون خیلیی ناراحت میشن، عمر کوتاهه دیگه ، مهم اینه که پشت یه دری که فعلا به هر دلیلی بسته ست ، نایستیم، به خودمم میگم هرچند که این مسائل یه بخش زیادی از انرژی آدمو طی روز میبره😔😔😔من جدیدا فهمیدم همه در حال بازی منفعتن و تنها عشقی که وجود داره هیچکس نیست حتی خانواده نیست فقط امام حسینه. نه آدمو ول میکنه، نه تحقیر میکنه، فداش بشم از هر زجری بگی کشیده، خودش همه غصه دارا و قلبایی که فرارین رو امان میده. هروقت دلت گرفت دستتو بذار رو قلبت بهشون سلام بده😔🥺🫂❤️

قربون دل شکستت برم صبوری کن من واقعا امید دارم که بعد همه این اتفاقات آقا ظهور کنن و واقعا دنیا بشه ...

بله گلم‌ دقیقا همینه من از خودی هم ضربه خوردم عزیزم‌ خدا کنه امام زمان ظهور کنن تنها امید ماست.سخته گلم خیلی سخت ولی باید تحمل کرد 

بله گلم‌ دقیقا همینه من از خودی هم ضربه خوردم عزیزم‌ خدا کنه امام زمان ظهور کنن تنها امید ماست.سخته ...

منم😔💔ان شاءالله

عزیزم همیشه از خدا بخاه وامیودوار باش منم مثل شما بودم همیشه میگفتم خدایا یکی سرراهم قرار بده که حداقل مثل خودم باشه بتونم کناربیام و واقعا تک تک چیزایی ک میخاستم همون شد چون از ته دل ازش خاستم  

عزیزم همیشه از خدا بخاه وامیودوار باش منم مثل شما بودم همیشه میگفتم خدایا یکی سرراهم قرار بده که حدا ...

ممنون گلم چشم حتما بله من مدتی غفلت کردم باید برگردم سمتش دوباره رابطه ام را با خدا بهتر کنم‌