2777
2789

یعنی منی که دارم تا اخر عمرم دارمش؟؟ دیگه هیچوقت خوب نمیشم؟؟ 

اخه اعلائمش خیلی اذیتم می کنه مخصوصا ریزش مو🥺

ریزش مو آندروژنیک دارم چیکار کنم حداقل کچل نشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ریزش مو دارم و جوش میزنم مدام ، یعنی میشه ربطی به تنبلی تخمدان و کبست داشته بلشه؟چجوری بلید بفهمم ...

سونو بدی میفهمن علاعمش و داری حتی بگن نداری هم چون تنبلی یچیز مخفیه زیاد نشون نمی ده آزمایش هورمون هم بده

این چنتا کارو بکن تا کامل بتونی کنترل کنی و کاملا نرمال بشی 

از فردا شروع کن به خوردن کلم بروکلی یعنی تو هر روز باید بخوری از ۵ پریود تا وقتی که پریود بشی قطع کن دوباره از ۵ پریودی شروع کن ببین خیلی جوابه بروکلی خیلیا فقط با همین بروکلی کاملا نرمال شدن 

هر هفته به کل بدنت نوره و حنا بزن .... حنا باعث پریودی میشه یعنی باز میکنه 

از ۵ پریود تا ۱۵ پریود هر روز بومادران فراسیون و رازیانه بخور 

به طور کل همه شیرینی ها رو قطع کن از قند بگیر تا بره بالا یعنی حتی یه بیسکویت هم تعطیل قند طبیعی هم کم کن 

ورزش ورزش ورزش .... ببین تکرار کردم سه بار چون خیلی مهمه اصلا تنبلی از اسمش پیداس بخاطر کم تحرکی رحم تنبل میشه 

ترشیجات و لبنیات کلا فراموش کن 

و این که یک شب درمیان بادکش گرم رحم تخمدان انجام بده به جز ایام پریودی آسونه خیلی ... خودت میتونی انجام بدی فیلم آموزشی تو گوگل سرچ کن ببین یاد میگیری 

دیگه همینا رو بلد بودم 

علائمش چیه؟من ریزش مو دارم ولی پریودیم منظمه، احتمالش هست یعنی؟از وقتی رفتم باشگاه و رژیم گرفتم اینط ...

نه عزیزم نگران نباش تنبلی مهم ترین علامتش بی نظمی هس 

شامپو تقویتی بزن کنترل میشه