2777
2789
عنوان

دلم برای خودم کبابه با شوهر کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه نمیخوام نه اینکه شانسی بچه دار نمیشم 😂😂توهم اگه داری شانسی میری جلو بنظرم حتما یه راه ...

نه ما هم جلوگیری داریم ولی خب استرس دارم که نکنه اشتباه کنه . خودم شاغلم والا که مرده بودم حتما 

38 سالم بود تو تور ترکیه باهاش آشنا شدم خشگل خوشتیپ شیک و لاکچری بود چیزی کم نداشت الانم سرمایه داره ...

نکات مثبت رو ببین برات آرزوی خوشبختی دارم همین که خونه و ماشین داره خیلی خوبه

یه وقتهایی با ماشین نمیرین دور بزنین ؟غذا درست کن پارک برین بخورین هزینه ها خیلی بالا هست

میریم ولی خب یه خواهر 48 ساله ی مجرد داره که میخواد همه جا باشه به خاطر اون دلم نمیخواد باهاش برم بیرون

نه ما هم جلوگیری داریم ولی خب استرس دارم که نکنه اشتباه کنه . خودم شاغلم والا که مرده بودم حتما

خداروشکر پس خودت که شاغلی ، بنظرم خودت هرطوری دوسداری بگذرونی وقتتونو بهش پیشنهاد بده شاید قبول کرد 

این چیزایی که میگه داره خوبه دیگه،  اینگه دلت کبابه یه کم افراط نیست؟ بنظرم ازدواجت خدارو شکر بد نیست یه کم آستانه تحملتون پایینه 

انشالله روزبه روز زندگیتون بهتر میشه 

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

خداروشکر پس خودت که شاغلی ، بنظرم خودت هرطوری دوسداری بگذرونی وقتتونو بهش پیشنهاد بده شاید قبول کرد

دقیقا همین کارو میکنم ولی خب من خیلی احساسی بودم و فکر نمیکردم اینطوری بشه زندگیم منو دوستم با دوتا دوست ازدواج کردیم شوهر اون چسبیده به خانمش شوهذ من چسبیده به کار و خواهرش 

38 سالم بود تو تور ترکیه باهاش آشنا شدم خشگل خوشتیپ شیک و لاکچری بود چیزی کم نداشت الانم سرمایه داره ...

ببین میدونم خساست خیلی خصلت بدی هست.  ولی شما شاغلید دستت جلوش نیاز نیست.خب قطعا به خاطر تنها نموندن ازدواج کردید. اون موقع تنها بودی و شاغل الان به قول خودت یه همراه خوشتیپ و از اون مهمتر که خانوادش سالم هست داری پس از مسیر لذت ببر. خوبی‌ها رو ببین . 

این چیزایی که میگه داره خوبه دیگه، اینگه دلت کبابه یه کم افراط نیست؟ بنظرم ازدواجت خدارو شکر بد نیس ...

مممنونم امیدوارم میدونی اینجا تنها جاییه که میتونم حرف بزنم خوشبختانه خانواده ی خوبی داره سالمه اقاست اهله خیانت نیست احترام میزاره و..... ولی خب من یکم رویا پرداز و کمال گرام

ببین میدونم خساست خیلی خصلت بدی هست. ولی شما شاغلید دستت جلوش نیاز نیست.خب قطعا به خاطر تنها نموندن ...

اره واقعا من تو مجردی هم حالم خوب نبود همش در حال مقایسه بودم که چرا انتخاب نمیشم حق با شماست