2777
2789
عنوان

دلم برای خودم کبابه با شوهر کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 71 پست

خوب خداروشکر خیلی واست خوشحال شدم اولش منتظر بودم یه چیزایی بگی که برات بنویسم دل منم برات کبابه😂

ولی این که میخوای اینجا حرف بزنی و آروم شی خوبه متاسفانه انقد مشکلات جامعه و خانواده زیاد شده که تحملون کم شده

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

فکر نمیکنی بچه دار شی بهتر شه ،باز خودت بهتر اخلاق شوهرتو میدونی آخه شوهر من بعد از بچه دار شدن تقریبا قید همه رو زد

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنی بچه دار شی بهتر شه ،باز خودت بهتر اخلاق شوهرتو میدونی آخه شوهر من بعد از بچه دار شدن تقری ...

اصلا اعصابشو ندارم همسرم هم خسیسه اصلا پول نمیده منم با پولم فقط میتونم به خودم برسم

هزینه ی بچه زیاده و از طرفی همسرم اصلا بچه دوست نداره 

منم میخوام ۳۷ ۳۸ سالگی ازدواج کنم دیر نیس بنظرت؟

خیلی دیره و سخت 

میدونی تو سن پایین تر راحت‌تر می‌پذیری فکر کن من از 18 سالگی تنها زندگی کردم الان یکی میاد نظر میده اعصابتو خورد میکنع خانوادش تیکه میپرونن و اینا همه اذیت کننده ست بعدشم از کجا میدونی تو 37 38 سالگی خاستگار خوب میاد منم اشتباه کردم تو سن پایین تر خاستگار های بهتری داشتم هر وقت خاستگار خوب داشتی ازدواج کن

خب ، بدلیل اینکه خدارو قبول نداری ،همسرت انچنان اش دهنسوزی نیست ک ،  

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
خب ، بدلیل اینکه خدارو قبول نداری ،همسرت انچنان اش دهنسوزی نیست ک ،

تو سن بابا با یه فوق لیسانس معماری که مجرد بوده  ازدواج کردم  بعد شما میگی اش دهن سوزی نیست 

شما رو ادبت کار کنی ازدواج هم خواهی کرد  موفق باشی

تو سن بابا با یه فوق لیسانس معماری که مجرد بوده ازدواج کردم بعد شما میگی اش دهن سوزی نیست شما رو ا ...

عنوان تایپکت مشخصه ،

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏