2777
2789
عنوان

وقتی ناراحتید شوهراتون چیکار میکنن

1952 بازدید | 104 پست

من شوهرم اینجوره که میگه نه ناراحت باش نه گریه کن همیشه خوشحال و با انرژی باش😑

وقتی ناراحتم عصبی میشه میگه روحیمو نابود کردی👺

بگو آدم چطور کنار تو میتونه همیشه خوشحال و پرانرژی باشه؟ 🫤

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی ناراحتم گریه میکنم اونم عصبی میشه بعد حرف میزنم باهاش آروم میشم اونم گوش میکنه گاهی هم به دع ...

اصلا بگو ما ناراحتیم ما چرا باید اونارو دلداری بدیم؟🫤

منو برگردونید 6 سال پیش و وقتی خواستم بله بدم با بیل بزنید در دهنم😭😂

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

اونم عصبی و ناراحت میشه

هر وقت هم ناراحتیم تقصیر خودش باشه اینقد جوک چرت و پرت میگه و میخنده ک خندم میگیره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

میخوابه وقتی من مریض باشم یا ناراحت اون میخوابه تد وقتی خوب شدم خخخخ

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اینقدرمیپرسه چته  چی شده دلیل ناراحتیت چیه که ناراحتیم یادم میره .عصبانی میشم 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من تازه عقدم بابت این مشکل شوهرم خیلی زجر میکشیدم اوایل ک..و نش رو بهم میکرد میخوابید الانم یادو میاد دوس دارم تیکه تیکش کنم بدم میادددد ازش وقتی ازون شب یادم میاد ک با حال بدم سرش ت گوشیش بود وایییی خدایااااا یادم افتاد..

تازگی ب ی ورم میگیرم منم بدتر ازون سکوت میکنم شده چند روز... مهم نیست برام... قبلا غصع میخوردم ای چرا پیام نمیدی چرا نمیگی چته...

گاوووئه دیگ ایش یادم اومد اعصابم خرد شد 😂😂

هیچ کار💔

هععیی خدا

آدم با این رفتارا ذره ذره نابود میشه🙂