2777
2789

تاحالا شدهعهه یا دیدین؟دقیقااا سخصی با مشخصاتی که میخان جذب کنن یا جذب کردین؟

اگر اعتقاد ندارید یا هر چیزی لطفاااا کامنت نزارید❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه آرایشگر داشتم برای کوتاهی مو میرفتم پیشش 

بهم گفت من نامزدیم به هم خورد بعد نشستم تو برگه مشخصات دلخواهمو نوشتم و از خدا خواستم که همسرم با فلان چهره فلان قد فلان شغل با فلان سن باشه اخلاقش و.....

کلا توصیفات دلخواه 

جالبه گفت من حتی تو ذهنم تصور می‌کردم کچل باشه چون واقعا برخلاف خیلیا از مرد کچل خوشم می اومد 

و گفت دقیقا با همون مشخصات عینا همون برگه برام خواستگار اومد و ازدواج کردیم. 

فقط تنها چیزی که تو مشخصاتش نبود بچه دار نشدنش بود. شوهرش بچه دار نمیشد 

تو مورد همسر اطلاع ندارم

ولی کلا قانون جذب شامل همه موارد میشه و خیلییی زیاد دیدم تو هر چیزی ازش نتیجه گرفته باشن 

ما با فرکانس هایی که میدیم (منظور همون چیزایی که میگیم و میشنویم یا می‌نویسیم و تکرار میکنیم و بهش عقیده داریم) سطح ارتعاشمون رو تنظیم میکنیم 

همه ما توی مدار هایی در حرکت هستیم که با توجه به سطح ارتعاش مدار ما مشخص میشه طبیعتا وقتی خودت مدار رو تعیین میکنی همون خواسته ها مقابلت ظاهر میشن

کسی که فرکانسش روی موارد مثبته ارتعاشش بالا میره و عینا خواسته های خودش رو از کائنات دریافت میکنه 

۳ تا قانون اینجا به ما کمک میکنه که ارتعاشمون رو بالا ببریم

یکیش شکراگزاریه که مهم ترینش هس 

یکیش توجه به نکات مثبته 

و یکیش تصور و تجسم خواسته هس