خانواده همسر شما هم چون پیششون هستین انتظارت غیر منطقی دارن ازتون مثلا وقتی مهمان دارن یا دختراشون میان خونشون انتظار دارن شماهام باشید اگه دوست نداشته باشید برین بعد چند روز شما زو دیدن قیافه گرفتن براتون عکس عملتون چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هستم ولی برعکس شما اصلا دوس نداره سایه من و بچه هام تو خونه ش ببینه ولی تا دلت بخاد دوست داره تو زندگی من بیاد و سرک بکشه.....منم مث خودشون شدم دیگه راه نمیدم
من نبودم ولی اینو میدونم از همون اول هرطور رفتار کردی باید تا آخرش همون کارو کنی
فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم فکرکنم تازه عروس هستید یا جدیدا کنارهم ساکن شدید..اینهایی که فرمودید بله طبیعیه..دلخور هم شدن هیچ ری اکشنی نشون ندید بگذارید عادت کنن که زندگی هرکسی جداهست و اختیارش رو داره،ما هشت ساله پیش همیم اولاش این مسائل بود الان دیگه انتظارات بیجا تموم شده.
چرا شما انقدر درگیر خانواده شوهر هستید اصلا براتون مهم نباشن حوصله دارید فکرتون مشغول اونا میکنید
والا کاراشون نداریم زندگیمونو میکنیم ولی اونا با پالس انرژی منفی و حسادت نقشه کشیدن سعی دارنآرامش زندگیو ازمون بگیرن همه دوست داریم درگیرشون نباشیم خودشون نمیذارن