2777
2789

خیلی روی مخه واقعا.من چند روز پیش تاپیک زدم که نشخوار فکری گرفتم اعصابم بهم ریختس.از دیشب شوهرم یه کاری براش پیش اومد رفت مسافرت حالم خوب خوب شد فهمیدم وقتی میاد خونه بهم میریزم تازه کمک حالمه توی همه کار ولی خیلی رنگ و رو پریده و بی انرژیه

استارتر عزیز جسارت نباشه میخوام یه موضوعی رو مطرح کنم چون نیار به کمک دارم

لطفا هر کی روانشناسی یا حسابداری یا هر رشته ی خوب خونده لطفا درخواست بدین  و اطلاعات اون رشته ک بازار کارش رو بگین 

امسال کنکور دادم واقعا نیاز دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهر ندارم ولی بابام ۴ میاد خونه کارمندم هست

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

شوهر من دو شغلست 

صبحا میره اداره عصرا هم شغل آزاد طفلک...

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

آره والا تو خونه میمونن کل روز آدم خراب میشه

آره بخدا....به همون اندازه که مردایی که زیاد بیرونن، بده به همون اندازه هم مردایی که همش تو خونن بده

هر دوش عذاب آوره

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
از چه لحاظ جابجا بشه؟

خواب و خوراک بچه ها.هر شب دو و سه صبح میخابن الان من جا انداختم.هر روز از ساعت ۴ تا ۷ خودش کنار بچه ها میخوابه من به کارا میرسم تا بامدادم کم میارم اونا خواباشونو کردن