2777
2789
عنوان

بچه ها شما به دعا اعتقاد دارین

132 بازدید | 16 پست

؟

منظورم دعا نویسه...

آخه خیلیا میگن تاثیر داره ؛ مثلا من از یه پسری خوشم میاد یکی گفت واسه اینکه بیاد خواستگاریت برو پیش یه دعانویس خوب😕

به هیچ وجه نکن این دعا ها اولش اصر دارع بعدش موکول ها ولت نمی کنن مریضت می کنن بهت ضربه می زنن بعدشم اکه بادعا بیاد خاستگاریت متمئپ باش بعدا پشیمون میشه چون اثرش چهل روزه فکر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعیه مثلا یکی از فامیلامون واسه باز شدن بخت دخترش طلسم انجام داد یا همون دعا بعد طلاق گرفتن الان دخترش افسرده شده ۴۰ سالشه شوهرم نمبکنه انتخاب با توعه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
خب منم همین چیزایی که میبینم باعث شده کمی مردد بشم 😁

به نظر من یه چیزایی وجود داره

ولی دعا نمی‌گیرم... میترسم... هرکی میخواد بگیره برای خودش😃😭

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

پای اجنه رو نباید به زندگیتون باز کنین

جهنمش میکنن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

فقط درحدی اعتقاد دارم که اگه برات دعا گرفتن باطل کنی

اینکارا اصلا اخر عاقبت نداره

من با یکی بودم و ی تایمی ب طرز عجیبی همممه چیز بهم خورد بعد فهمیدم ک ی دختره خیلی پیگیر اون بود براش دعا گرفته(دختره اشنای دوستم بود)

اره یسری چیزا بهم خورد و پسره بعد اینکه حدود یساال دختره موس موسشو کرد افتاد باهاش ولی حینی ک با دختره بود بازم ب من برگشت چندبار و رسما بهش خیانت کرد یعنی!

هرکاری کنی نمیتونی دل کسیو زوری بدست بیاری مگ اینکه هرماه هی دعا بگیری مبادا طرف سر بلند کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
به هیچ وجه نکن این دعا ها اولش اصر دارع بعدش موکول ها ولت نمی کنن مریضت می کنن بهت ضربه می زنن بعدشم ...

ای خواهر هرکاری کردم با اشتباهات املاییت کنار بیام نتونستم با احترام اصر نه اثر متمئن نه مطمئن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بله به چشم خودم دیدم که با دعا ازدواج کردم اما زندگیشون سیاه شد آخرشم با بدبختی از هم جدا شدن الان خانوم سنش بالاس و مجرد و افسرده 

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی