2777
2789
عنوان

محض رضای خدا با من حرف بزنین

452 بازدید | 21 پست

پسر ۲۲ ساله ام در جنگ ۱۲ روزه شهید شد. توروخدا با من حرف بزنین عزیزدلم مثل فرشته ها بود پاک مثل فرشته ها زیبا نجیب، پرستاریش تموم شده بود آموزشی اش هم تموم شده بود و رفت خدمت و در دومین روز خدمت شهید شد.عذاب وجدان که چرا اجازه دادم بره داره خفه ام می‌کنه صبورم بخاطر دوتا بچه دیگه ام و همزمان احساس شرم میکنم که چرا زنده ام هنوز. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخخخت ترین غمی که ادم می تونه تجربش کنه 

ولی همیشه با خودت بگو همه ی ما تو نوبتیم یه ذوزی نوبت منم میشه  یه روزی میبینمش 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خدا صبرتون بده/راضی به رضای خدا باشید یقینا نتیجه صبرتونو خواهید دید

هرکس یه سرنوشتی داره گلم

اون الان جای بهتری داره/و از ما یک مرحله جلوتره

از خدا بخواین بهتون صبر بده/از فرزندتون بخواهید بهتون صبر بده

هرموقع یادش افتادین سریع بلند شید و برید براش قران بخوونید

الهی عزیزم 

درکت میکنم ولی تو مقصر نیستی

لحظه ای ک عمر ادمی تمومه ب یک بهونه ای پر میکشه

یکی میگه کاش خواهرم نرفته بود بیرون تصادف نمیکرد

یکی میگه کاش بابامو زودتر میبردم دکتر ایتحوری نمیشد

خودمم میگم کاش زودتر رسیده بودم خونه خواهرزادم خودشو دار نمیزد😔😔😔😔😔😔

باور کن موعدش ک برسه هیچکس نمیتونه کاری کنه پس تو هیچ تقصیری نداری

مطمین باش دنیای دیگه ای هست و دیداری

خدا بهت صبوری میده شک نکن

عزیزم درکتون میکنم

منم برادر بیست ساله ام رو کشتن اونم روز آخر سربازیش بود

مرگ عزیز وجوون سخته

ولی چاره ای نیست.العی خداوند بهتون صبر بده

برای آرامش دل خودتون وپسرتون قرآن زیاد بخونین.واقعا ارومتون می‌کنه

انقد بقیه جمله های قشنگ گفتن که نمیدونم چی بگم ...

درک میکنم چون ماهم کنارمون چند تا شهید جوون دادیم همسن پسر شما ...

به این فکر باشید که هر اتفاقی حتما حتما حکمتی از سمت خدا داره و خودش مراقب هممون هست

میتونید براش خیرات بدین یا دعا بخونید که دل خون شدتونم آروم شه یذره ...

🫂🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

عزیزم گریه ها وبی قراری شما خدابیامرز اذیت میشه

شما مادرید  و حق دارین.هر لحظه جلوی چشمتونه 

بجای گریه کردن سعی کنین قرآن بخونین.زمان فوت داداشم  احساس میکردم کنارمه.احساس میکردم التماس می‌کنه 

اونا نیاز دارن به خیرات و صدقه و...

خوش به حالشون زود رفتن بار گناهانشون کمتر و سختی های این دنیا رو هم نمیکشن

الهی بگردم💔💔💔

مادر شما مقصر نیستی چرا عذاب وجدان‌داری اتفاق بخواد بیوفته میوفته 

جای پسرت سبز💚

پسرت یه قهرمانه🥺❤️

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند