2777
2789
عنوان

محض رضای خدا با من حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 21 پست

تسلیت میگم ، خدا به دلتون آرامش بده! شما از کجا می دونستید قراره چه اتفاقی بیفته؟ اگه از آینده خبر داشتیم ک جلوی خیلی از اتفاقات بد رو می‌تونستیم بگیریم! عذاب وجدان نداشته باشین ک این اتفاق از اراده و دست شما خارج بوده!

خدا شما رو برای دو فرزند دیگتون حفظ کنه 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

حیف از پر پر شدن جوونای بی گناه مملکتم، غمت خیلی بزرگه امیداورم به اندازه غمت روزگار بهت صبر بزرگی عطا کنه بتونی کنار بیای، به نظرم به یه مشاور خوب مراجعه کن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم چقدر سخته بچه ای که عمرتو ب پاش گذاشتی و شاهد قد کشیدنش بودی رو از دست بدی ولی تا بوده دنیا بی رحم بوده و این اتفاقات تلخ همیشه جزئی جدا نشدنی از زندگی! براتون آرزوی آرامش میکنم 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

عزیزم روح پسرتون شاد

از خدا براتون صبر فراوان میخوام

عزیزم توی حکمت خدا خیلی چیزها هست که ما بنده ها ازش سر در نمیاریم

زندگی پر حاصل برای ما یک چیزه و توی کلیت آفرینش چیز دیگه 

پسر شما با توجه به تاپیک هاتون پسری بوده هدفمند و قوی و احتمالا صبور و مهربان بخاطر رشته پرستاری ش و استاد زبان بودن و ...

ایشون توی هر مرحله از زندگیش سربلند بوده خدا رو شکر ،ببینید من فکر میکنم توی عالم ذر همگی روح هایی هستیم که می دونیم چی میخواهیم و از خدا درخواست میکنیم که جسم بگیریم و به زمین بباییم تا انچه درسته و لایق بندگی هست رو بجا بیاریم 

خوشحال باشید که مادر خوب و کافیی برای این فرد بودید و کنارش بودید شما و او هر کدام هدف و رسالتی در زمین داریم که تا تمام نشده بر نمیگردیم

رسالت او تمام شد و برکشت بسوی خدا ،همگی ما دیر یا زود برمیگردیم ولی مهمه که سربلند برگردیم 

با رفتن او شما امتحان سختی دادید اما در پرورش او حتما که نمره قبولی گرفتید

صبور باشید مطمین باشید پسرتان در بهشت پیش خداست

خدا بهت صبر بده 

میدونم خیلی سخته 

برنامه زندگی پس از زندگی را ببین با بی قراری بچه تو اذیت نکن 

خیلی ها بچشون رو توی کرونا و تصادف و ... از دست دادن داغ در هر صورت سخته 

بچه شما هم که باعث سرافرازیتون شده قطعا اجر صبر شما کمتر از اجر شهادت نیست 

یاد مصیبت های بانو زینب بیافتید که کل طایفه اش جلوی چشماش شهید کردند شاید قلبتون آروم بشه 

صبری به وسعت صبر زینب براتون از خدا می خوام 

خدا به دلتون صبر و آرامش بده مامانِ مهربون

میدونم چقد براتون سخته

میدونم دلت براشون تنگ میشه

میدونم پاره تنت بود

میدونم آرزوهای زیادی براش داشتید

نمیشه هیچکدوم رو انکار کرد و از شما خواست که ناراحت نباشید...

ولی آروم باشید لطفا و بسپارید به گذر زمان

گذر زمان پسرتون رو از یادتون نمی‌بره ولی دردتون رو تسکین میده

و مرحمی میشه برای درد شما

و در آخر اینو بدونید پسرتون همیشه نامش به نیکی بین مردم یاد میشه

چه افتخاری بالاتر از این عزیز جان؟!🥰🖤

دوستون دارم مامانِ مهربون❤️‍🩹

خداوند منان به دلت صبر بده خدا بیامرزتش روح پاکش بهشتی خداوند به شماهم مرهم این داغ بده الهی آمین

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا