2777
2789

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله همین فردا شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عموهام و بچهای عمه هام و خونه دایی مادرم و زن داییام و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و دختر عموهای مادرم انشالله تقاص همه ی کتک ها و تهمت ها و توهین ها و حرفای بدی که در مورد من و عزیزانم زدن و هر حقی از من و عزیزانم خوردن و بابت دروغ هایی که بهمون گفتن و بازیچمون کردن الهی دقیقا هر بدی و ظلمی در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون پیش بیاد بفهمن من و عزیزانم آه داریم و دل شکوندن چقد بده و بفهمن چ بلاهایی سر من و عزیزانم آوردن😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا دعا کن انشالله تابستون امسال خونه ی بزرگ ویلایی سه خوابه و نوساز و باکلاس تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و زندگی عالی کنیم و انشالله کولر ایستاده کولر کاندیشن بخریم و اصلا گرما نکشیم و انشالله فرش و مبل و یخچال و تخت خواب خیلی شیک بخریم 🥹

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و بهش نداد انشالله پدرم هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش طلا بزاره😔 و انشالله پدرم هر کتکی بهمون کرد و هر ظلمی در حقمون کرد در حق خودش شه و انشالله به بدترین شکل ممکن پدرم تقاص پس بده😭

زیارت قبول⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام منو هم امام رضا جان برسون بگو دلم تنگ شده بطلب💚💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍