2777
2789
عنوان

گل دخترایی که میخوان بیان تجربی بیان 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 40 پست
دخترم امسال می‌ره نهم خیلی مردده بین تجربی و انسانی حفظیاتش خوبه معادلش هم بالای ۱۹ هست

با معدل 19 و 98 سال نهم مدرسه تیزهوشان اومدم تجربی و سال دهم معدلم حتی 19 و 70 هم نشد

منظورم اینه نمره ملاک نیست بر اساس آینده شغلی تصمیم بگیرید

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم  میخوام پشت بمونم امروز همینجا بودم😂

بله هر رشته سختیای خودشو داره ولی هیچکدوم به اندازه تجربی آدمو کلافه نمیکنه واقعا اگه علاقه ندارین و نمیتونین ساعت های طولانی مطالعه کنین تجربی مناسب نیست

جآن چ میدانست از دنیا چ خواهد کشید...

با معدل 19 و 98 سال نهم مدرسه تیزهوشان اومدم تجربی و سال دهم معدلم حتی 19 و 70 هم نشدمنظورم اینه نمر ...

درست میگید . اتفاقا از نظر آینده شغلی می‌خوام بسنجم ببینم کدوم بهتره . 

خودم رشته ام تجربی بود ، تو کنکور رتبه ۲۰۰ منطقه سه بودم . ولی الان می‌دونم که شرایط خیلی فرق کرده . مطالب خیلی سخت‌تر شده ، کنکور و خیلی سخت‌تر گرفتن . احتمالا سال بعد مدرسه مشاوره می‌ذاره ، حتما باید شرکت کنم 

شما خودتون الان پایه چندمید؟ معدل ۱۹٫۷۰ برای پایه دهم که خیلی عالیه . مخصوصا اینکه تیزهوشان هم هستید

درست میگید . اتفاقا از نظر آینده شغلی می‌خوام بسنجم ببینم کدوم بهتره . خودم رشته ام تجربی بود ، تو ک ...

نه عزیزم حدود 19 و نیم شدم

از لحاظ آینده شغلی پزشکی خیلی اشباع شده و با این وجود هنوز هم قبولی رشته های تاپ خیلی سخته

اینارو میگم که رویایی تصمیم نگیرید، بعضیا فکر میکنن با اومدن به تجربی آیندشون تضمینه درصورتی که این تضمین حتی با قبولی پزشکی هم وجود نداره😁

همه جوانبو در نظر بگیرین، مثلا دوست من اومده تجربی ولی از خون می‌ترسه. یا از محیط بیمارستان بدش میاد 

در کل من رشتمو دوست دارم پشیمون نیستم، با علاقه انتخابش کردم 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ