2777
2789
عنوان

وای مهمون اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا فک کن همسرت وسط حال، خودش گوشی به دست در حال تایپک زدن

دلیل ندارن دروغ بگم چی بهم میرسه فالورر یا پول؟؟؟؟ خب مامانم و بابام هم خونمونه و با مهمونا صحبت می‌کنه میشه بگی و دلیلی داره برای دروغ گفتنممممممم؟؟؟؟؟

دقیقا فک کن همسرت وسط حال، خودش گوشی به دست در حال تایپک زدن

تازه کلییییی مهمون هم نشستن من تو این موقعیت فقط میرم میگم اقا پاشو مهمون اومده و کلی استرس و خجالت

عشقممممم فقط امین ،❤️❤️❤️

دلیل ندارن دروغ بگم چی بهم میرسه فالورر یا پول؟؟؟؟ خب مامانم و بابام هم خونمونه و با مهمونا صحبت می‌ ...

میزبان شمایید نه مامان باباتون ‌

یکی خوابه یکی نی نی سایته .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

مثلا که چی خودشو زده به خواب مگه مهمونا با هم صحبت نمی‌کنم صدا ندارن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
تازه کلییییی مهمون هم نشستن من تو این موقعیت فقط میرم میگم اقا پاشو مهمون اومده و کلی استرس و خجالت

احتمالا یا مهمونی درکار نیست .یا مهمونا خودمونین همون پدرو مادرشن .استارتر اغراق میکنه دور تا دور خونه مهمونه

احتمالا یا مهمونی درکار نیست .یا مهمونا خودمونین همون پدرو مادرشن .استارتر اغراق میکنه دور تا دور خو ...

خلاصه من بابامم باشه شوهرمو پاره میکنم وسط حال طاق باز کنه...بی ادبیه...میگم پاشو برو روی تخت اتاق بخواب دیگ دم دستگاتو جم کن از وسط ،🤣🤣🤣🤣 @معدهعصبی_‍  فکن بابام بیاد امین وسط حال خواب

خلاصه من بابامم باشه شوهرمو پاره میکنم وسط حال طاق باز کنه...بی ادبیه...میگم پاشو برو روی تخت اتاق ب ...

چون گفتیم چرا گوشی دستته آف شد فعلا .مثلا بعدا بگه قضاوتم کردید من رفتم به مهمونام برسم😁

چون گفتیم چرا گوشی دستته آف شد فعلا .مثلا بعدا بگه قضاوتم کردید من رفتم به مهمونام برسم😁

هییس داره چای میبره میخواد رو شوهرش نیوفته خخخخ وای اسی نیای منو پاره کنی شوخی میکنم 

خلاصه من بابامم باشه شوهرمو پاره میکنم وسط حال طاق باز کنه...بی ادبیه...میگم پاشو برو روی تخت اتاق ب ...

شوهر استارتر مثل یه برادر منه مهمون اومد رفت اونم همون وسط خودش زده بود به خواب

قلمرو گنجشگ های ناآرام https://daigo.ir/secret/9647343337