2777
2789

انرژی مثبت ب هم بدیم تصور کنیم هرچی که آرزوشو داریم بنویسیم واسه هم خوب بخواهیم بچه ها من کلافم بی حوصله م بیاید از ته دل خدارو برای حال خوب هم صدا کنیم

حالا جوک خاطره یا هرچی که حس خوب داره و تعریف کن 

یه روزی پسرم تمام سختیهایی که کشید از ذهنش پاک بشه همشو یجا فراموش کنه آرامش بگیره از هیچ مردی نترسه

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چرا ازمردها میترسه

باباش خیلی کتکش میزد فکرمیکنه همه مردها بچهاشون میزنن

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

این کارای زیبایی ک میکنم خیلییی حس خوبی میدن بهم

ایشالا زودتر برم طرحمو گوشیمو عوض کنم

دیگ اینکه تکلیف رابطم مشخص شه ذوق کنم😍

لباس خوشگل خودم خوشگل اندام خوشگل

صدا خوشگل اخلاق یذره سلیطه

با اینا ذوق میکنم حقیقتش

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

ی ماشین میخام ک برا خودم باشهی رابطه جدیالبته ب کارای پارتنرم ک فک میکنم برا خوشحالی مناونموقعم‌ذوق‌ ...

اینکه دوسداره بیشتر بهت وقت بذاره و خوشحالت کنه واقعا ارزشمند