2777
2789

لعنت به هرچی معتاد تا میرن کمپ هنوز از در کمپ بیرون نیومده داره مواد میزنه بعد بهش میگی چرا میکشی میگه من مواد نمیکشم بعد طرف رو چند سال طی چند دوره کمپ بردن دوباره اومده مواد میزنه اصلا نمیدونن باهاش چیکار کنن وقتی شیشه یه هرویین میکشه بعدش تو خونه دعوا راه میندازه الان دقیقا ۱۲ یا سال کارش همینه هی کمپ میره دوباره شروع میکنه بعد خانواده از دستش عاصی شدن اصلا آرامش ندارن وقتی میکشه با خودش حرف میزنه بعد آبروریزی میکنه همش اعضای خونواده رو جلوی در و هنسایه تحقیر میکنه بیچاره خانواده اش آدمای با آبرو و آرومی هستن ولی این پسره تمام آبرو و حیثتشون رو برده اصلا خجالت هم نمیکشه اینقدر پررو هستش

امیدوارم نسل هرچی مرد خانم باز و جماعت معتاد از روی زمین منقرض بشه تا جامعه آبادی داشته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی خوشی کجایی؟؟نیستی چیزی شده؟؟

سلام 

من فک میکردم نی نی سایت میشه راحت صحبت کرد دیدم نه بابا اینجا هم قانون خودش رو داره

بعد بی خیال نی نی سایت شدم 🍃

سلام من فک میکردم نی نی سایت میشه راحت صحبت کرد دیدم نه بابا اینجا هم قانون خودش رو دارهبعد بی خیال ...

آره اینجا خیلی سخت میگیرن همون روز که آخرین بار حرف زدیم یه خانم مذهبی گزارشم داد یک ماه تعلیق بود😁😁

سلام من فک میکردم نی نی سایت میشه راحت صحبت کرد دیدم نه بابا اینجا هم قانون خودش رو دارهبعد بی خیال ...

۶۶

یه حرف زدم بخاطر اون یک ماه تعلیق بودم اصلا نمیتونستم پیام بدم

میدیدم آنلاینی هرچی تلاش کردم که یه پیام بفرستم نشد😔خلاصه ببخشید🙏🏼

آره اینجا خیلی سخت میگیرن همون روز که آخرین بار حرف زدیم یه خانم مذهبی گزارشم داد یک ماه تعلیق بود😁 ...

منم  یه بار چند روز تعلیق شدم  تقیصر نی نی یار ها هستش گزارش میکنند چقدر هم با ذره بین همه چی رو زیر نظر دارن🍃

۶۶یه حرف زدم بخاطر اون یک ماه تعلیق بودم اصلا نمیتونستم پیام بدممیدیدم آنلاینی هرچی تلاش کردم که یه ...

منم چند روز تعلیق شدم دیگه بعدش نی نی سایت ترک کردم سپردم  به نی نی یار های سختگیر🍃