2777
2789
عنوان

کیا از اعتیاد اعضای خانواده یا همسر رنج میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 66 پست
مرسی🙏🏼خوبی روبراهی؟شرمنده م دیر به دیر جوابت میدم اینجا سرم شلوغه کارای بعد عروسی دارم انجام میدم ...

خوش به حالت عروسی دعوت شدی 

پیش ما همش به مراسم ختم دعوت میشیم ختم یکی تموم شد یکی دیگه شروع میشه خیلی وقته به عروسی دعوت نشدیم 🍃

منم دیگه دیر به دیر میام نی نی سایت 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت عروسی دعوت شدی پیش ما همش به مراسم ختم دعوت میشیم ختم یکی تموم شد یکی دیگه شروع میشه خیل ...

سلام ممنونم 🙏🏼انشالله عروسی خودت بهترین عروسی میشه😍

چرا دیر به دیر؟؟

مشکلی چیزی پیش اومده؟؟

خوش به حالت عروسی دعوت شدی پیش ما همش به مراسم ختم دعوت میشیم ختم یکی تموم شد یکی دیگه شروع میشه خیل ...

سلام روز بخیر خوبی سرحالی؟

امروز زیباترین لحظه ها رو برای خودت بساز

قشنگترین لباست رو بپوش

خودت رو عطر آگین کن تا رایحه عطرت همه جا رو خوشبو ومعطر کند،تو آیینه خودت را نگاه کن وبه زیبایی و ملکه بودنت لبخندبزن 

امروز فقط وفقط شادی کن غم گذشته و آینده رو نخور،،،زیباترین لحظه زندگی لحظه حال است

باورکن تو هرجا که باشی آنجا بوی ناب بهشت میده😍🌺🍃🍀🍃

سلام روز بخیر خوبی سرحالی؟امروز زیباترین لحظه ها رو برای خودت بسازقشنگترین لباست رو بپوشخودت رو عطر ...

سلام 

عصر جمعه شما بخیر 

ممنون از این جملات زیبا /روزگار خوبی داشته باشی 🙏

ببخشید من تازه وارد نی نی سایت شدم و پیام شما رو ندیدم بخاطر این دیر جواب دادم 🍃

خوش اومدی نی نی سایت با حضور زیبات نورانی شد🍀🍀تو رو خدا نگو ببخشید قربونت نیاز به عذرخواهی نیست🙏🏼🙏🏼