2777
2789
عنوان

نمک ظرفشویی

42 بازدید | 8 پست

هر چی نمک ظرفشویی میخرم فیکن، قبلا پریل میگرفتم عالی بود ولی الان بیشتر از یک ماه که گیر نمیاد

فینیش هم دوبار گرفتم فیک بود

امروزم بالاخره بسته اینترنتی نمک پریل که سفارش دادم به دستم رسید، نامردا به جای نمک ظرفشویی توش نمک خوراکی ریخته بودن

اگه از جایی اینترنتی نمک ماشین ظرفشویی خریدید لطفا راهنماییم کنید🥲

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی منو ببخش به اون بخش نمک خوراکی خندیدم

بدبخت ماشین ظرفشویی واقعا

من مامانم مارک فینیش میگیره از فروشگاه های هایپرمی میگیره خودش که راضیه به نظرم اوکی باشه

یا از جاهایی که محصولات خوراکی وارداتی میفروشن پیگیری کنی احتمالا داشته باشن چون یسری مواد شوینده هم میارن

چطورمتوجه فیک بودنش شدی؟

قبلا داشتم پریل،دونه هاش درشته، ولی این نمک خوراکی بود قشنگ مشخص بود

دونه های کاملا ریز جوری که اگه بزارم جلوت نمیتونی از نمک خوراکی تشخیصش بدی، مزه هم کردم شور بود 

وای اسی منو ببخش به اون بخش نمک خوراکی خندیدمبدبخت ماشین ظرفشویی واقعامن مامانم مارک فینیش میگیره از ...

تازه نمیدونی قبل اومدن بسته بهش گفتیم واقعا نمک پریل هست، گفت آره خیالتون تخت

الانم بهش گفتیم این نمک خوراکیه که ، بی پدر دراورد گفت نهههه ما با بسته براتون به عنوان هدیه نمک خوراکی میفرستیم

ای کاش پیشم بود یه فصل کتکش میزدم

میدونی شهرمون خیلیی گشتم ولی گیرم نیومد تو اینترتم نیست

الان این مثلا مارک ایرانیه و فیکه دیگه فکر کن فینیش خارجی چیه

همین الان یه فینیش دارم تو خونه ولی اونم فیکه

هایپرمی اینترنتی میفروشه؟

تازه نمیدونی قبل اومدن بسته بهش گفتیم واقعا نمک پریل هست، گفت آره خیالتون تختالانم بهش گفتیم این نمک ...

چی بگم والا:(

فروشگاه زنجیره ایه عزیزم 

نمیدونم واقعیتش که ارسال اینترنتی داره یا نه