2777
2789
عنوان

کیا به انگلیسی علاقه دارن بیان

33 بازدید | 2 پست

📚 کلاس خصوصی زبان انگلیسی

اگر دنبال یادگیری زبان با سرعت بیشتر، تمرکز بر نیازهای شخصی و برنامه‌ریزی کاملاً متناسب با شرایط خودت هستی، کلاس‌های خصوصی می‌تونه انتخاب عالی‌ای باشه!

تدریس به‌صورت آنلاین

ویژه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

با تمرکز بر مکالمه، گرامر، تقویت مهارت شنیداری و نگارشی ✨

زمان و روز کلاس طبق توافق

برای مشاوره و ثبت‌نام می‌تونی به این آیدی پیام بدی:

@teachermahdis

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

تو کجا پیام بدیم گلم؟؟؟

کلاس گروهیه با تک

برای دخترم میخوام

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

تو کجا پیام بدیم گلم؟؟؟کلاس گروهیه با تکبرای دخترم میخوام

تلگرام عزیزم

هم خصوصی داریم هم گروهی

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.