2777
2789

اول میشه کسی غسل جنابت رو توضیح بده 

و اینکه اگه ترشحات حالت عادی بدن که ما خانم ها گاهی اوقات برامون پیش میاد رو لباس بریزه نجس هستش باید چیکار کنیم همون لباس زیر تنمون باشه میشه نماز بخونیم ؟

من امروز از حموم اومدم بیرون و رفتم توالت دیدم یکم ترشحات ریخته رپ لباس زیرم گفتم میشه نماز بخونم قبوله با همون لباس زیر که پوشیدم 

آره اون ترشحات پاک هستن و مشکلی نیس غسل جنابت هم مثل بقیه غسل ها فقط نیتش فرق داره 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشحات عادی که خون و منی و ادرار نیستند پاک‌اند و غسل و وضو باطل نمی‌کنند

غسل جنابت از دو راه حاصل میشه

دخول 

ترشح در اوج لذت جنسی چه در بیداری چه در خواب و چه کم و چه زیاد

نحوه ی غسل هم مثل غسل های دیگه به نیت غسل پاکی از جنابت

عزیزم یه تاپیک غسل دارم بخونش و سوال داشتی بتونم چشم در خدمتم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اون ترشحات خانم پاکه

فقط اگر دخول انجام بشه

یا زن ارضا بشه 

غسل جنابت داره

برای غسل هم میری حمام نیت میکنی و تو ذهنت میگی غسل جنابت میکنم بعد سرو‌گردن رو بشور بعد طرف راست و بعد طرف وپ

فقط وقتی به ارگاسم میرسی و تحریک میشی...لازمه غسل کنی 

غسل جنابت هم ترتیبی و یکی دیگه ... اسمش یادم رفت 

من ترتيبي انجام میدم نیت غسل جنابت   و روش دقیق همون غسل عادی

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀