2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا حسودن

70 بازدید | 8 پست

جدی اینایی که میگن پزشکی نرید رو درک نمیکنم 

خو به تو چه

اصلا چیزی به اسم علاقه براشون جا نیوفتاده

دوست من همش میگه چرا پزشکی؟ تو پزشکی نری نمیشه؟ تو ایران پزشکی بدبختی داره . آینده نداره و ....

بعد خودشو پاره کرد پرستاری قبول بشه 😐

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

به حرص شون برو پزشکی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

به حرص شون برو پزشکی

منکه صد در صد تنها وقتی پام به دانشگاه باز میشه که رشتم پزشکی باشه

ولی اینو درک نمیکنم...میرینه تو روحیه آدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با یسریا که نظر شخصی میدن و از روی دلسوزیه کاری ندارم

ولی یسریا حسادت باسنشونو پاره کرده دست خودشون نیست

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

پزشکی ک خیلی آینده داره.اگر میتونید ادامه بدین حیفه

این دختره لجبازه و یه دنده 

رتبه هش قطعا به پزشکی میخوره

نمیره 

لج کرده

منکه صد در صد تنها وقتی پام به دانشگاه باز میشه که رشتم پزشکی باشهولی اینو درک نمیکنم...میرینه تو رو ...

آره 😑😑😑😑😑

من یه همکلاسی داشتم میمرد سکته میکرد دق میکرد پاش به جهنم باز میشد انگار جلوش داری عزیزاش رو میکشی وقتی میدید نمره ی من خوب میشه 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

آره 😑😑😑😑😑من یه همکلاسی داشتم میمرد سکته میکرد دق میکرد پاش به جهنم باز میشد انگار جلوش داری عزی ...

هر وقت از این آدما میبینم خداروشکر میکنم که کار و زندگی بقیه به یورمه

بعضیا همش سرشون تو کار بقیه اس و نمیخوان بقیه پیشرفت کنن

هر وقت از این آدما میبینم خداروشکر میکنم که کار و زندگی بقیه به یورمهبعضیا همش سرشون تو کار بقیه اس ...

آره دقیقا

انقدر حسودی می‌کنن که خدا یه کاری میکنه موفق نشن دیگه

همونی که میگم انقدر حسود بود همیشه نمره هاش بد بود