2777
2789

خیلی با ولع و پرسر وصدا و تند غذا میخوره . کلا انگار داره با خرص میخوره انگار خیلی وقته گشنه مونده . همش با صدای بلند هام میکنه و هورت میکشه . حالم بد میشه .سر همین درم نمیخواد پیشش غذا بخورم . حالم بهم میخوره .بهش تذکر خیلی دادم فایده نداشت . همه مردا اینطورن؟ دهنشو پر از غذا میکنه تند تند میخوره ملچ ملوچ میکنه . همش قاشق و انگشتاشو لیس میزنه زبونش کلا اویزوونه موقع غذا خوردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

موقع غذا خوردن دهنشو کلا باز میزاره با سر وصدا میخوره . نمیدونم چرا نمیتونم اصلاحش کنم .هر وقدر صحبت کردم فایذه نداشت . باهاش رفتم رستوران چن تا خانونچم نزدیکمون بودن اینو دیدن داشتن میخندیدن نگاش میکردن . بچه ها حتی بشقاب اگه غذای ابکی باشه سر سفره تهشو سر میکشه بعد لیس میزنه

موقع غذا خوردن دهنشو کلا باز میزاره با سر وصدا میخوره . نمیدونم چرا نمیتونم اصلاحش کنم .هر وقدر صحبت ...

حقیقته اینا ؟؟؟

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

با صدا که نه ولی انگار از قحطی اومده😂😂

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

موقع غذا خوردن دهنشو کلا باز میزاره با سر وصدا میخوره . نمیدونم چرا نمیتونم اصلاحش کنم .هر وقدر صحبت ...

حالا اینقدر با جزئیات نگو دیگه 🤐

طفلک خب گشنشه حتما ببخشید اسی راضی باش خندیدم 🤭

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺