گفتم منبع ؟نگفتم از گوگل ی چیزی کپی کنی۱۳صفر دو سه سال دراومدهزمان امام صادق ۱۳ صفر کجا بوده ک مردم ...
عزیزم تو بحثت منبع یا ساختگی بودنش نیست
میخوای بگی روز ۱۳ صفر روز خیلی خوب و فرکانس و انرژی بالایی داره در حالی که میگی روز نحس وجود نداره😂
اگه این وجود نداره اونم نداره دیگه نه؟
یروز عادیه مثل بقیه روزا
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ کدام از روزهای خدا نحس نیست ،شما با این چیزها بیشتر خرافات رو گسترش میدی
منم دارم همینو میگم
میگم اگه بنابر اینه که بگه ۱۳ صفر روز خوش یمنیه پس جتما ۱۴ صفرم نحسه
همه روزا عادین و این قضایای چرتم یسری آدم بی سواد و ناآگاه گسترش دادن
نه روز با انرژی بیشتر داریم نه روز نحس
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اتفاقا بحث من ساختگی بودن حرف تو هست۱۳ صفر یکی دوساله دراومده بعد جالبه حدیث اومده از امام صادق ک ۱۳ ...
اوککککیییی موتور جستجوگر ولی قطعا از یه سایت و منبعی داره این اطلاعات رو لود میکنه
جمله های بعدیمم خوندی؟
بنظرم خودت یکی از اون افرادی هستی که میگه ۱۳ صفر روز خوبیه برای برآورده شدن حاجات
تازه یه تاپیک زدم راجب اعتقاد به ۱۳ صفر بیا ببینیم چی میگن بقیه
من کاری به اعتقاد بقیه ندارمهمیشه کاری میکنم که خودم اعتقاد دارم
پس بازگشتمون به دوران جاهلیت مبارک
موفق باشی بانووو