2777
2789
گفتم منبع ؟نگفتم از گوگل ی چیزی کپی کنی۱۳صفر دو سه سال دراومدهزمان امام صادق ۱۳ صفر کجا بوده ک مردم ...

عزیزم تو بحثت منبع یا ساختگی بودنش نیست

میخوای بگی روز ۱۳ صفر روز خیلی خوب و فرکانس و انرژی بالایی داره در حالی که میگی روز نحس وجود نداره😂

اگه این وجود نداره اونم نداره دیگه نه؟

یروز عادیه مثل بقیه روزا 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ‌خرافاته و باورش نداری پس برای اون روز نیست که میگید رید تو زندگیم هیچییی نیست فقط سطح انرژی ب نسب ...

طبق کدوم اصل سطح انرژی بالاتره؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
در مورد روز سیزدهم که روز مورد بحث است، چنین بیان شده است: هَذَا يَوْمُ نَحْسٍ يُكْرَهُ فِيهِ كُلُّ ...

هیچ کدام از روزهای خدا نحس نیست ،شما با این چیزها بیشتر خرافات رو گسترش میدی 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
عزیزم تو بحثت منبع یا ساختگی بودنش نیستمیخوای بگی روز ۱۳ صفر روز خیلی خوب و فرکانس و انرژی بالایی دا ...

اتفاقا بحث من ساختگی بودن حرف تو هست

۱۳ صفر یکی دوساله دراومده بعد جالبه حدیث اومده از امام صادق ک ۱۳ صفر نحسه

جالبه ک این حدیث منبعی هم نداره.

گوگل منبع نیست موتور جست و جو گره

هیچ کدام از روزهای خدا نحس نیست ،شما با این چیزها بیشتر خرافات رو گسترش میدی

منم دارم همینو میگم

میگم اگه بنابر اینه که بگه ۱۳ صفر روز خوش یمنیه پس جتما ۱۴ صفرم نحسه

همه روزا عادین و این قضایای چرتم یسری آدم بی سواد و ناآگاه گسترش دادن

نه روز با انرژی بیشتر داریم نه روز نحس

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اتفاقا بحث من ساختگی بودن حرف تو هست۱۳ صفر یکی دوساله دراومده بعد جالبه حدیث اومده از امام صادق ک ۱۳ ...

اوککککیییی موتور جستجوگر ولی قطعا از یه سایت و منبعی داره این اطلاعات رو لود میکنه

جمله های بعدیمم خوندی؟

بنظرم خودت یکی از اون افرادی هستی که میگه ۱۳ صفر روز خوبیه برای برآورده شدن حاجات

آره خیلی منبع داره شما علائم سرماخوردگی بزنی گوگل میگه سرطان

تازه یه تاپیک زدم راجب اعتقاد به ۱۳ صفر بیا ببینیم چی میگن بقیه

من کاری به اعتقاد بقیه ندارمهمیشه کاری میکنم که خودم اعتقاد دارم

پس بازگشتمون به دوران جاهلیت مبارک

موفق باشی بانووو

روز سیزدهم صفر مصادف با سالروز ورود اهل بیت امام حسین (ع) به شام و مصادف با مصائب و سختی‌های آنان در ...

در تاریخ ثبت شده که عاملان کربلا با طلا و خیلی امتیازات پاداش گرفتن

و درواقع بنی امیه بادادن طلا تطمیعشون کرد

تو فیلم مختارهم نشون داد این قضیه رو که خیلیا به طمع پول و سکه رفتن به جنگ با امام حسین ع