2777
2789

میشه بادلیل بگید که چرا 

اگه آره پس چرا اینهمه بازیگر و پولدارها برای درمان ب خارج رفتن ولی عمرشون ب دنیا نبود یا درمان موفقی نداشتن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کیس با کیس فرق میکنه

برا بعضیا نجات دهندس بعضیا نه 

و در آخر عمر دست خداس

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

آره میشه .مثلابهترین بیمارستان شهرمون ازنظرمغزواعصاب به پای بیمارستان دولتی که پرازدانشجوئه نمیرسه 

ولی بازم این چیزادست خداست وبعدهم تلاش دکتر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مراکز دولتی جون تعداد افراد خیلی زیادیو نجات میدن چون مراجعینشون چندین برابره مراکز خصوصیه ولی خب با همون درصد تعداد افرادی که درمان نمیشنم زیاده

ولی چون امکانات ضعیفه باعث میشه هم کارکنان شاکی باشن هم مراجعین 

ولی از لحاظ عملکردی فرقی ندارن . پرستارا و دکترای مراکز خصوصی همونایین که دولتی کار میکنن و برا اضافه کار میرن خصوصی 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

مراکز دولتی جون تعداد افراد خیلی زیادیو نجات میدن چون مراجعینشون چندین برابره مراکز خصوصیه ولی خب با ...

کاش دولت بودجه بیشتری را صرف دولتی می‌کرد تا بتونه هم کارکنانش و هم مراجعینش را تامین کنه 

مراکز دولتی چون بیشتر آموزشی هست ی مقدار به بیمار به دید کیس آموزشی نگاه میشه ولی در مراکز خصوصی هزی ...

درسته ولی در آخر عمر دست خداست قسمت بشه ی بهونه هم میتونه نجات دهنده باشه یا برعکس

کدام شهرزندگی میکنید

یزد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
درسته ولی در آخر عمر دست خداست قسمت بشه ی بهونه هم میتونه نجات دهنده باشه یا برعکس

من پسر خودم رو بچه که بود بردمش مراکز دولتی با یک تشخیص غلط بستریش کردن از کمرش آب گرفتن عکس و سی تی و .... جلوی چشمم یک بچه نوزاد تموم کرد دیدم عکس العمل پزشکان رو . آخرشم با رضایت خودم واسه اینکه بچه م بیشتر زجر نکشه بردمش خونه و بردم دکتر متخصص گفت کدوم بی سوادی تشخیص مننژیت داده 😢

موفق باشی عزیزم ممنون اومدی تاپیک

❤️❤️❤️❤️