2777
2789
عنوان

مامان و بابام برای تولد بچه هام هدیه نمی‌دن و میگن نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 61 پست

یه جوریه بازخواست کنین که چرا هدیه ندادین 

صد در صد توقع میره ازشون که تولد نوشون یه هدیه بدن ولی شما چیزی نگو دیگه بهشون تولداشونم کادو بده ولی چیز خیلی خاصی نه یه چیز خیلی خیلی معمولی همونطور که اونا ارزش قائل نمیشن شماام نشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقش قربانی بازی نکنید ،شما مثل یک خانوم عاقل و بالغ نخرید ،که شوهرتون صداش درمیاد ایشون حق دارن ،اما بچه ها متوقع از دیگران بار نیارید

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

مگه پول شوهرت زیادیه 

از زمین به آسمون میباره 

شوهرت گناه داره 

حالا تولد هیچی ولی دلیلی نداره دائم از پول همسرت بهشون بذل و بخشش کنی در حالیکه رضایت نداره

واقعا سیاست همسرداری نداری

شاید از نظرشون بعنوان پدر و مادر بزرگ هدیه روز تولد چندان اهمیتی نداره

من فقط یه دخترم و بچه های من تنها نوه ها

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

نقش قربانی بازی نکنید ،شما مثل یک خانوم عاقل و بالغ نخرید ،که شوهرتون صداش درمیاد ایشون حق دارن ،اما ...

بچه های من تنها نوه مامان و بابامه.. مامانم به من فقط میگه نداریم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بچه های من تنها نوه مامان و بابامه.. مامانم به من فقط میگه نداریم

تنها نوه باشم ،ب هر دلیلی نمیخرن .

بچه ها متوقع نباشن ناراحت هم نمیشن .

و شما دو راه دارید یا خودت میخری و بجای اونا میدی که این روند خسته کننده هست یا کلا شما هم نمیخری و زندگی عادی جلو می‌ره .ی جایی این بازی تموم بشه دیگه ،اذیت میشید همه 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒