2777
2789
عنوان

مامان و بابام برای تولد بچه هام هدیه نمی‌دن و میگن نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 61 پست
وا این حرفها چیه بچس و حق داره استاتر همیشه کادو میده

وقتی کسی اهل کادو دادن نیست نمیتونی مجبورش کنی که تو بااااید به بچه من کادو بدی. میتونی تو هم متقابلا برای تولدشون یه تبریک خشک و خالی بگی تا آبروت پیش شوهرت نره حداقل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقش قربانی چیه!! خب حق داره بچه ست دخترش و استاتر هزار تا خدمات میده به خانوادش

نده خدمت .نقش قربانی یعنی من همچنان ادامه میدم وضعی که منو آزار میده و تغییر نمیدم ،ایشون نمیتونه اونارو مجبور کنه ،به هر دلیلی نهایت دلیل ببخشید نفهمی باشه دیگه .چه میشه کرد؟

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

مامانم برای بچه اول دوتا برادرم تک پوش طلا گرفت...برا ما پول هم نداد هیچی...پارسال تک پوشی که برا برادرزاده خرید نزدیک ۲۰ت شد..جالب اینجاس سطح درآمدشون زیاد نیس...می‌گفت زشت بوده ماد و پدر عروسیمون طلا دادن ما پول بدیم

هديه گرفتن ك زوري نميشه

به بچه هاتم ياد دادي؟🧐

اين ديگه چه لطفي داره پيگير هديه باشي؟

ميتوني كادو ندي

كمك حال نباشي

عيدي ندي و غيره

ولي خودت و بچه هات رو اينقدر كوچيك نكن

بعدا اين بچه ميخواد بزرگ بشه

دائما مهر طلب ميشه

💕

واقعا الان جای شما با مادر پدرت عوض شده شما مادر و پدر اونا شدی با اینهمه زیادروی که براشون کردی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

به نظر من رفتار شما خیلی عجیب تره . 

اینکه همه تون منتظر کادو تولد هستین و طلبکارانه رفتار میکنین . محبت باید بی قید و شرط باشه و توقع جبران نداشته باشید . این مطلب و به بچه هاتون یاد بدید که آدم برای هدیه گرفتن التماس نمی کنه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین