2777
2789
عنوان

مامان و بابام برای تولد بچه هام هدیه نمی‌دن و میگن نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کادئو که زوری نیست خودشون باید میلشو داشته باشن اگه بگی بده دیگه اون کادئو به درد نمیخوره

تو هم دیگه چیزی نده

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بچه های من تنها نوه مامان و بابامه.. مامانم به من فقط میگه نداریم

مامان بابای منم 

ب نوه های پسری کادو هدیه میده  ب هر پسر ی خونه داده نشستن توش

ولی ب دختری میگه نداریم بدبختیم بیچاره ایم 

از شوهراتون بکنید قایمکی ببارید بدید ب ما 

ب شوهراشون بگید باید خرجی خونه بابامو بدی😐

میگه شوهراشون پسر غریبه ست بهش دل نسوزونید پولشو خرج داداشتو کنید 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

عزیزم رفتار والدین شما ربطی به مذهب و امام حسین نداره.

چون ما انسان پولدار بدون مذهب خسیس هم داریم.

گلم خوب شما هم نکن ، هدیه نبر و توقع هم نداشته باش تو تاپیک قبلی گفتم آرامش زندگی خودتون رو حفظ کنید تمام ‌

اون هدیه ای که قرار برا دیگران با اکراه و اجبار از همسرتون بگیرید ، دیگه نگیرید و به همسرتون بگین برا فرزندان و خونه هزینه کنه اینطوری همسر شما هم نرم میشه و متوجه میشه قرار نیست هدیه دادن یه طرفه باشه . روزای تولد و ایام خاص برو و فقط به یک تبریک حانانه اکتفا کن. به نظرم خیلی داری خودخوری میکنی و استرس داری! بشین فک کن و موقعیتی که قرار گرفتی رو مدیریت کن گلم تا به بهترین نحو از پسش بر بیای.

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 

اسی من شمارو مقصر میدونم 

که یبار دوبار گفتن میدیم و ندادن 

و شما همچنان ۷ ساله ازشون انتظار داری و اصرار میکنی بهشون

اینجوری هم خودتو اذیت میکنی ، هم خودتو دخترتو حقیر میکنی جلوشون

https://daigo.ir/secret/51641991213   لینک ناشناسمه خوشگلا😇💚

مامانم کاری کرده همش از امام حسین سوال دارم

اشتباه خودت رو چراگردن اما حسین میندازی. شما افراط کردی اونا به هر دلیلی مختار هستن کادو ندن شما رو مگه کسی مجبور میکنه کادو بدی و چشمت دنبال کادو اونا باشه. اون پولی که میدیبه اونا کادو بخر یواشکی به اسمشون بده دست بچهات 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

عزیزم شماهم نخر، بعدم مامانت داره میره زیارت نباید زحماتش بیفته رو دوش شما!چون خودشون بی اهمیت هستن اینجوری گفتما

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

وای

یاد داداش خودم افتادم 

مامان بزرگم برا ما میگه نداریم بزا بچه های داییم همیشه گرون ترین رو میخره

ماه پیش تولد داداشم گفت میایم خونتون کادو ندادن 

داداشم بچس همش می‌گفت مامان چرا برام کادو نمیاره 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بی منت محبت کنید،اگه انتظار جبران دارید محبت نکنید،دلیل نمیشه چون من کسیو دوست دارم و می‌خوام بهش محبت کنم انتظار داشته باشم اونم همینقدر منو دوست داشته باشه و محبت هامو جبران کنه،ما برای دل خودمونه که دیگران و دوست داریم و براشون هدیه میخریم