2777
2789

همیشه میگن نداریم قسط داریم و فلان 

ازون ور همیشه مهمونی میدن و جوجه کباب میپزن

شوهرم سر کوفت می‌زند 

دخترم ازم سوال می‌کنه چرا هدیه ندادن بهم 

دخترم ۷سالشه پسرم ۲

من خودم هر سال برا تولد مامان و بابا و داداشم هدیه میخرم 

روز پدر روز مادر عیدی همه چی میدم

امابه من که میرسه اینجوریه 

تولد دخترم مامان و بابام رفتن کربلا

به منم گفتن الان نداریم وقتی اومدیم میدیم 

باز ندادن

از کربلا اومدن به شوهرم گفتم دیدنی کربلا پول بده ببرم ..نمی‌داد می‌گفت چرا هدیه ندادن به بچه هام پس 

به زور و اکراه داد 

الان دو ماه گذشته مامانم داره می‌ره اربعین کربلا

دوباره دخترم میگه چرا هدیه نمی‌دن بهم

الآنم من باید جور ده روز بابا و داداشم و بگیرم که غذا بپذم براشون هم ناهار هم شام 

خسته ام

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت بامامانت حرف بزنه

یاخودت حرف بزن. 

نمیشه سکوت کنی و مدام حرص بخوری که

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چه اخلاق مزخرفی دارن

خب تو هم هدیه نگیر

با هرکی مثل خودش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

شاید از نظرشون بعنوان پدر و مادر بزرگ هدیه روز تولد چندان اهمیتی نداره

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۶۴ تو سایت بودم. اون زمان نینی سایت نبوده ولی من که توش بودم، مثل ی زمین بود که خونه نشده بود منم نشسته بودم توش تا کم کم خانم تهرانی ساختش. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  #حامی_حقوق_بشر. #حامی_حقوق_حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

دخترت بامامانت حرف بزنهیاخودت حرف بزن. نمیشه سکوت کنی و مدام حرص بخوری که

دخترم حرف زد ،مامانم گفت چرا بهت پول دادیم 

من گفتم نه ندادید

دوباره گفت میدیم و باز نداد

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

تنها مقصر تو کل این متن تویی. وقتی یک بار کاری کردی و طرف واکنش مناسب نشون نمیده تکرارش اشتباهه. اونم به قیمت خودآزاری و بحث با شوهرت و آموزش مهرطلبی به بچت. رفتار خودتو اصلاح کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.