2777
2789
عنوان

بابام بیرونم کرد از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 62 پست
تاپیک قبلیش گفت از حسابش بی اجازه پول برمیداشتم بسته میخریدم شاید بخاطر همین ... ولی کلا طرز بیانش ن ...

عزیزم اگه بابای من آدم بود میفهمید دختر خرج داره 

وقتی پریود میشه باید پد بخره پس پول لازم داره 

وقتی مهمونی و عروسی می‌ره خرید داره پس پول لازمه

و..... 

وقتی به غیرت و غرورت بر میخوره دخترت بره بیرون سرکار 

و میگی باید با خودم کار کنی 

بایدم مثل ی کارگر بهش پول بدی 

ولی متاسفانه بابای من ی کارگر مفت میخاد و بدون تعطیلی

که حاضر نیس حداقل هفته ای 500 بزاره کف دستش 

حتی ی روز هم نمی زاره برم بیرون با دوستام یا اینکه اگه جایی مهمون باشیم باید التماس کنم تا منم ببرن 

آخه کجای دنیا وقتی از حقت دفاع می‌کنی کتک میخوری ؟

عزیزم شما که میگی 18سالت شد باید مستقل بشی و خونه پدر و مادر رو ترک کنی 

مگه تو ایران زندگی نمیکنی ؟

یعنی انقد  اپدیت شدن همه خانواده هاااا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیش گفت از حسابش بی اجازه پول برمیداشتم بسته میخریدم شاید بخاطر همین ... ولی کلا طرز بیانش ن ...

اینجا کشور پیشرفته است ؟ اینجا خود پدر مادر نون شب ندارن ، ولی ازدواج میکنن و چندتا آدم دیگه رو هم بدبخت میکنن. کدوم شغل ؟ کدوم درآمد ؟ کدوم امنیت برای دختر و زن که بره کار کنه ؟ هرجا هم بره با درآمد کم ، پول رفت و امدش کلی میشه . تازه اگر بهش آسیبی نرسد و‌بعد سلامت برگرده . مستقل دیگه چیه یاد گرفتید ؟ پول اجاره یا خرید خونه و خوراکی و آب و برق و وسایل خونه میدونی چقدره ؟

اینا فقط بکن بکن بچه آوردن زیر انقلاب بلدن خدای ناکرده انقلاب کاهش جمعیت پیدا نکنه هر چند دیگه نسل‌ه ...

هعی چی بگم 

ولی می‌دونی این آدم دختر نمی‌خواسته 

دختر دوست ندارع 

🙂💔

عزیزم اگه بابای من آدم بود میفهمید دختر خرج داره وقتی پریود میشه باید پد بخره پس پول لازم داره وقتی ...

بابای تو موقع مجردی ، ازون پسرهایی بوده که به دخترها فحش می‌داده ، سخت گیری کنید تا بترشید ، چرا با من ازدواج نمیکنید ؟ چرا پول پرستید ؟ بفرما مادر شما به ازدواج با این مرد بی پول راضی شده که حتی توان خرید نوار بهداشتی و لباس زیر دخترش رو هم نداره. 

بابای تو موقع مجردی ، ازون پسرهایی بوده که به دخترها فحش می‌داده ، سخت گیری کنید تا بترشید ، چرا با ...

دارهههعععه

خیلی هم داره 

ولی گشنس خسیسه 

البته فقط برا من 

ولی برای پسر هاش ماشین ماشین پول خرج می‌کنه 

دارهههعععهخیلی هم داره ولی گشنس خسیسه البته فقط برا من ولی برای پسر هاش ماشین ماشین پول خرج می‌کنه

عکس پروفایل خودتی 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً