2777
2789

بچم ۴ سالشه بیرون رفتنی اذیت میشه براهمین بخاطر اونم ک شده من هیجا نمیرم حوصلم سر میره خونه شوهرمم میگه الان هوا گرمه اول پاییز میبرمتون مسافرت. هوا اونموقع خنکه.. 

دوسدارم برم تفریح کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی میکنه منم باهاش بازی میکنم احساس تنهای نکنهماشین شارژی داره اکثرن بااون سرگرمه

کتابخونه ای که بخش کودک داشته باشه شهرتون نداره ؟

با تاکسی هفته ای یک بار ببرش 

برای پارک هم نزدیک ترینجا رو پیدا کن با تاکسی واسنپ برید یا همسرت 

سینما اگه کارتونی جذاب داره ممکنه بعضی روز ها تخفیف داشته باشند ببرش 

کارگاه کودک و مادر یا مهد هم خوبه اگه امکانش رو داری 

خودتم میتونی با دوست واشنا بری پیاده روی 

یا باشگاه 

کتابخونه ای که بخش کودک داشته باشه شهرتون نداره ؟با تاکسی هفته ای یک بار ببرش برای پارک هم نزدیک تری ...

مهد کودک نمیره واینمیسته هرچی بهش گفتم بمون اینجا خوبه بازی میکنی گفت منو ببر خونه آخه یه بار امتحانی بردم مهدکودک ولی خوشش نیومد 

مهد کودک نمیره واینمیسته هرچی بهش گفتم بمون اینجا خوبه بازی میکنی گفت منو ببر خونه آخه یه بار امتحان ...

کارگاه کودک و مادر هم هست که در کنار هم بازی میکنید 

داخل اینترنت جست و جو کن ببین داره شهرتون