تاپیکاتو خوندم چون ذاتت خرابه عزیزم خیلی ها هم همینو گفتن تو تاپیکات مخصوصا تاپیک غذایی ک همسایه لطف کرده برای تویی که مثلا کبابو جیگرو خیلی میدونی مثلا غذای آسه خونته گفتی شوهرم گرفته ما هر هفته شیشلیگ روزی ۳ بار بهترین رستورانا میخوریم اما غذای همسایمون که میاره باب میلمون نیست رو اینجوری تعریف نمیکنیم ک لوبیاست تو اخه لیاقت همونم نداری عزیزم یذره کباب تو پارک اونم چقدر چیپ فرداش با شوهرت میرید میخورید اونم پارک؟؟؟ههه خیلی لو لول و چیپو دهاتی تو اه اه اخه کسی که میره تو پارک کباب میزنه بعد از بالا به پایین به همسایه ایی ک سبکه غذاشه و لطف کرده فکرده توعه بی ذاتم مث خودش خاگی برات اورده نگاه میکنبی معلومه چه گدا گدوله ایی لوبیا ام زیاده برات مطمعن باش که ادمایی مث تو دلیل اینجور کلافگی و زندگی تعفنیشون همین ذاته بد و تربیت خانوادگی بدشونه کاش بچه دار تمیشدی بیچاره بچه ایی که تو تربیت کنی و تحویل این جامعه بدی
فرزندم دختره پارک خیلی دوره ازمون تو پارک خوش میگذره به آدم؟
اره تو پارک خوش میگذره بهت فقط مارک برات با کلاسه که میگفتی میریم کباب میخوریم تو پارک ما که ترکیه لندن مسافرته کوجیکمونه مث تو نمیکنیم جمع کن بابا خودتو اه اهبه خودت بیا بیچاره شوهرو بچت یا شوهرتم مث خودته حتما اگر نبود بهت یاد میداد سبک زندگی با کلاس رو یا حداقل سبک یه زندگی سالم و نرمال رو و اگه ارزه داشت جمعت میکرد پس حتما زورش نمیرسه مجبورا داره تحنل میکنت و بیرون با یگی ک ذاتش درسته وقتشو میگذرونه اخر هفته ام بخاطر بچه فقط نیبرتون ی پارک اونم زوری فقط سر بچه اسیر شده مونده
تاپیکاتو خوندم چون ذاتت خرابه عزیزم خیلی ها هم همینو گفتن تو تاپیکات مخصوصا تاپیک غذایی ک همسایه لطف ...
بااین طرز حرف زدنت معلومه تو دهاتی هستی فرهنگ حرف زدن نداری حتمن از پشت گوه اومدی.. من باهمسرم بهترین مسافرتارو رفتم ترکیه دبی.. وان.. کیش وخیلی شهرای ایران .اینقدر چشمو دل سیرم ک پارک برام کافیه چون مسافرتای جور وا جور زیاد رفتم.. توک از محلتون تابحال بیرون نرفتی اینجا گوز گوز نکن... خودت اومدی تو تاپیک من نشستی تو ک*نم گوه خوردی زر اضافه هم میزنی آویزون ک*نم نباش برو گمشو یه تاپیک دیه.. ترشیده ی بدبخت بی خانواده دوزاری اینجا گوه منو خانواده خوشبخت سه نفرمو نخور احمق خر
اره تو پارک خوش میگذره بهت فقط مارک برات با کلاسه که میگفتی میریم کباب میخوریم تو پارک ما که ترکیه ل ...
مطلقه ی بدبخت ک شوهرت بدبختت کرده مثل آشغال پرتت کرده اونور.. ما آنقدر پولداریم ک هممون کیف دنیارو میکنیم درضمن منو همسرم اینقدر عاشقانه همو دوسداریم ک همه جا بهمون خوش میگذره جتی تو پارک.. بهترینا همیشه برای ما فراهمه .. اتفاقن بچمم داره کیف میکنه تو رفاه و بهترین امکانات.. تورو ب فکر بدبخت شدنت باش مطلقه ی آواره