2777
2789

خیلی دوست داشتم ی کاری راه بندازم حالا همسرم راضی کردم برای پوشاک بچگانه بنظرتون بچگانه بهتره یا زنانه و اینکه پیج هایی ک میخوام سفارش بدم دوستام دارند بد میشه از اونا خرید کنم .کلا هیچی بلد نیستم استرس گرفتم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر پیج های عمده فروش ها تو تلگرام هم هستن 

بچگانه بهتره کمی سرمایه بیشتر میخواد چون گرون تره و تنوع بیشتره اما خب مردم بهتر می‌خرن و سود خوبی داره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من بچگانه بنظرم بهتره چون طرف خودش نداشته باشه بپوشه برای بچه باید بخره...مخصوصا ک بچه در حال رشده

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

بنظرم بچگانهچون خواهرم هر مااااه داره برای پسرش میخره اینقدر که شیطونه و همشو پاره پوره میکنه😂

ی مشکل دارم از جاهایی ک میخوام بخرم دنبال کننده هاش چن فامیل هستند بنظرتون چیکار کنم از جای دیگه بخرم. ممکنه بفهمن از اونجا خریدم یا چقدر سود کشیدم روش البته هدفم قیمت پایینه و کیفیت

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
به نظرم بچگانه عااالیه . در کنارش میتونی زنانه هم بیاری .

الان ک میخوام سفارش بدم میبینم چند دوست و فامیل اون تولیدی پیجش دارند بنظرتون چیکار کنم 

من بچگانه بنظرم بهتره چون طرف خودش نداشته باشه بپوشه برای بچه باید بخره...مخصوصا ک بچه در حال رشده

خودمم زیاد برای بچه هام خرید میکنم .میخوام بدونم چطور اون پیج ک چند تا دوستام دارند خرید کنند فضولی نکنن بگن قیمتش اینقدره و سودش اونقدر کشیده 

چ اشکالی داره عزیز .

نمیدونم .دوست نداشتم کسی بدونه از کجا سفارش میدم البته قیمت های مناسب با سود کم میخوام بزارم اولش

آنلاین شاپ میخواین بزنین یا حضوری میفروشین ؟

هر دو

اکثر پیج های عمده فروش ها تو تلگرام هم هستن بچگانه بهتره کمی سرمایه بیشتر میخواد چون گرون تره و تنوع ...

بله چند تا پیدا کردم و کیفیت هم دیدم حالا میبینم دوست و فامیل هم عضون .می‌گم نگن بعد این قیمت می‌خره و فلان