الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک بار فروشگاه کار میکردم یه خانم اومد باکلاس کلی شکلات خارجی برداشت بعد اونموقع شد ۸۰۰ هزارتومن گفت کارت به کارت کنم بعد تا اومدم ببینم واریز شده یا نه فرار کرد با سرعت نور ماشین دم در فروشگاه بود پرید و رفت
من تو پرو بودم کیفم رو گذاشتم بیرون چون مامانم داخل مغازه بود مامانم گوشیش زنگ خورد رفت بیرون کیف منو نبرد همون موقع پسره زنگ زد دو سه تا خانم اومدن سریع کیفو بردن من کلا ده دقیقه طول نکشید تو پرو بودم فهمیدم کار پسره است رفتم شکایت ازش خیلی هم ترسید اما پیگیری نکردم دیگه
ارم دزدی شد رفته بودیم مغازه کیفم روپیشخوان بود تومغازه ی بعدی متوجه شدم پولام نیست برای قبل تراست که کارت نبود خودمم کلاس اول یه پاکن کهنه کرم رنگ از کناردستیم دزدیدم زنگ ریاضی بود هی از زیر میز درکیفش روباز می کردم اون متوجه میشد ومی بست تابالاخره موفق شدم ازفردا پاک کن رومی داشتم رومیز ودوتایی باهم استفاده می کردیم بدبخت هی می گفت این پاک کن من نیست؟😆
کیفم رو روز قبل خریده بودم کیف چرم خیلی خوشگلی بود با مقداری پول و گوشیم فقط شانس آوردم انگشترم داخلش نبود چون همیشه حلقه امو میزاشتم تو کیفم شانس اوردم