2777
2789
عنوان

تاحالا دزدی کردید یادازتون دزدی شده🦭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 34 پست

کلاس اول بودم مداد رنگی ام سفید نداشت مال دوستم داشت برداشتم هی می‌گفت تو برداشتی هی میگفتم نه آخر هم نداشتم تو کیفش 

هنوز هر موقع میبینمش یادم میوفته اولین و آخرین بارم بود

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بودم خیلی کتب میخوندم وکلاس داستان نویسی میرفتم

یکی از بچه ها قصه یه نویسنده دیگه رو به اسم خودش خوند

چقد جررش دادم

شوخی نیست که دزدی ادبی کرده بود👊

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یک بار فروشگاه کار میکردم یه خانم اومد باکلاس کلی شکلات خارجی برداشت بعد اونموقع شد ۸۰۰ هزارتومن گفت کارت به کارت کنم بعد تا اومدم ببینم واریز شده یا نه فرار کرد با سرعت نور ماشین دم در فروشگاه بود پرید و رفت

یه دخترخاله دزد داشتم که از ۳ سالگی دزدی رو آغاز کرد و تا ۲۱و۲۲سالگی هم پرقدرت ادامه داددزدی منم برگ ...

وای خدا تا ۲۲ سالگی

خدایا توبه

البته منم تا سنین زیاد عطر وادکلن های اعضای خانواده رو همچنان به خود پیف میزنم😝

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یک بار فروشگاه کار میکردم یه خانم اومد باکلاس کلی شکلات خارجی برداشت بعد اونموقع شد ۸۰۰ هزارتومن گفت ...

وای خدا

خواهر منم اتفاقا چندسال فروشگاه کار کرده

خیلی از دزدی افراد پولدار خاطره داره

میگه اکثرا متمول بودن ودزدی میکردن

یک بارم اومدم لباس بخرم صاحب مغازه کیفمو دزدید دوربینم نداشت

هان؟

چه عجیب

چه ایده های جالب دزدیه

خواهرم یه رژ خیلی خوشرنگ داشت

دختر داییم اون موقع ها کوچولو بود،چندبار به زبان خوشگلت آجی اینو به من میدی

خواهرمم میگفت نه،این قشنگه برای خودمه

اونم نامردی نکرد وازش دزدیدش😌

هان؟چه عجیبچه ایده های جالب دزدیه

من تو پرو بودم کیفم رو گذاشتم بیرون چون مامانم داخل مغازه بود مامانم گوشیش زنگ خورد رفت بیرون کیف منو نبرد همون موقع پسره زنگ زد دو سه تا خانم اومدن سریع کیفو بردن من کلا ده دقیقه طول نکشید تو پرو بودم فهمیدم کار پسره است رفتم شکایت ازش خیلی هم ترسید اما پیگیری نکردم دیگه

من تو پرو بودم کیفم رو گذاشتم بیرون چون مامانم داخل مغازه بود مامانم گوشیش زنگ خورد رفت بیرون کیف من ...

واقعامورد عجیبی بوده

چی داشتی تو کیفت؟

ارم دزدی  شد رفته بودیم مغازه کیفم روپیشخوان بود تومغازه ی بعدی متوجه شدم پولام نیست برای قبل تراست که کارت نبود خودمم کلاس اول یه پاکن کهنه کرم رنگ از کناردستیم دزدیدم زنگ ریاضی بود هی از زیر میز درکیفش روباز می کردم اون متوجه میشد ومی بست تابالاخره موفق شدم ازفردا پاک کن رومی داشتم رومیز ودوتایی باهم استفاده می کردیم بدبخت هی می گفت این پاک کن من نیست؟😆

ارم دزدی شد رفته بودیم مغازه کیفم روپیشخوان بود تومغازه ی بعدی متوجه شدم پولام نیست برای قبل تراست ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای چقد باحیا بوده

من جاش بودم گیس بالاسرت نمیذاشتم

واقعامورد عجیبی بودهچی داشتی تو کیفت؟

کیفم رو روز قبل خریده بودم کیف چرم خیلی خوشگلی بود با مقداری پول و گوشیم فقط شانس آوردم انگشترم داخلش نبود چون همیشه حلقه امو میزاشتم تو کیفم شانس اوردم