2777
2789

الان که نباید دزدی کنید منظورم تو بچگیه

بعد از خودتون دزدی شده

شما تعریف کنید

منم میگم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اره یبار آدامس دزدیدم از مغازه عموم

چن بارم یواشکی هر بار ی پنج هزار تومنی برداشتم از دخلش

بعد با همون پول از خودش چیز میخریدم

گردو و میوه هم دزدیم از باغ اقوام

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه بودم عااااااااشق لوازم آرایش

اون موقع ها ممنوعه بود

مامانم یه رژ مکه ای داشت که بلاخره ازش دزدیدمش 

بعد هم لو رفتم،چطور؟

آثارش روی لبم مشهود بود

اما الان بابام که برای ما مخالف این چیزا بود

اونروز نزدیک ۴۰۰ تومن داده بود،۶ تا رژلب برای خواهرزاده‌ام 

تازه خانوم خودش انتخاب کرده بود،یه فسقلی ۴ ساله

چه رنگایی،منو خواهرام سرشون گیس کشی کردیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یبار آدامس دزدیدم از مغازه عمومچن بارم یواشکی هر بار ی پنج هزار تومنی برداشتم از دخلشبعد با همون ...

دلم برای عموت سوخت،ورشکستش کردی که

در راستای علاقه به لوازم آرایش

یبار کرم دست مادر بزرگم دزدیدم

پول روی زمینو برداشتم اسباببازی دختر داییمو دزدیدم از مغازه چیز های کوچک دزدیم

وای خدا،شما ها چقد خفن بودین

الان نمیشه از مغازه دزدی کرد؟

لعنتی همشون دوربین دارن

دلم برای عموت سوخت،ورشکستش کردی که

بخدا عذاب وجدانش باهامه

نمیدونم چیکار کنم که اون دنیا بابامو درنیارن🥲😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

اره موبایل داداشمو دزدین ، به بابام حمله کردن قصد کشتنش رو داشتن  !!! ، که دزده به همکارش گفته بود ما قصدمون به قتل رسوندن مردم نیست ، همین باعث شده بود پولو موبایل بابام رو فقط بدزدن .

بخدا عذاب وجدانش باهامهنمیدونم چیکار کنم که اون دنیا بابامو درنیارن🥲😂

فک نکنم باباتو دربیارن

احتمالا اتیشت بزنن

اره موبایل داداشمو دزدین ، به بابام حمله کردن قصد کشتنش رو داشتن !!! ، که دزده به همکارش گفته بود م ...

وای خدای من

خدا رحم کرده

من قصدم شوخی بود از تاپیک

فک نکنم باباتو دربیارناحتمالا اتیشت بزنن

ایششششش

😐😐الان؟ 😐😐😂 ا

🤣🤣🤣🤣

تازه عروس بودم پدرشوهرم چندکیلو برگه زردآلوی درجه یک خریده بود

گذاشته بود زیرزمین

فک کنم همشو یواشکی من خوردم🦭