2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

70 بازدید | 9 پست

به نظرتون برای انتخاب رشته حتما مشاور داشته باشم ؟ فکر نمیکنم رتبم طوری بشه که بتونم تهران قبول بشم ، خانوادمم نمیذارن راه دور برم فوقش تا قزوین ، از طرفی میگم من که نمی‌خوام راه دور برم چه کاریه خب مشاور بگیرم نمی‌دونم چی کار کنم محرومیتم که هست 

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دارهیکیو میشناسم رتبه اش خوب نبود برای انتخاب رشته ولی چون انتخاب رشته اش خوب بود تونست یه دانش ...

خدا کنه منم اینطوری باشم خسته شدم واقعا امسال خیلی بد بود 

رشته ات چیه؟ دوست داشتی چی قبول شی؟

انسانی ، حسابداری ، مدیریت مالی و اقتصاد ولی بعید می‌دونم تهران قبول بشم حالا به جز مدیریت مالی به بقیه مدیریتام فکر می‌کنم ولی خب بحث استانه که نمیدونم کجا قبول میشم ببخشید دیر جواب دادم 

انسانی ، حسابداری ، مدیریت مالی و اقتصاد ولی بعید می‌دونم تهران قبول بشم حالا به جز مدیریت مالی به ب ...

خب پس حتما مشاور بگیر و باهاش صحبت کن راجب ترازت و اینا 

قطعا بهت میگه چیا امکانش هست بری 

بنظرم فعلا غصه راه دور رو نخور . دوست منم نمیذاشتن بره عزمش جزم کرد رفت.

یه مشاور بگیر بقیش بسپار به خدا 

ان شاء الله که قبول میشی❤️

خب پس حتما مشاور بگیر و باهاش صحبت کن راجب ترازت و اینا قطعا بهت میگه چیا امکانش هست بری بنظرم فعلا ...

ممنونم 🌹