2777
2789
عنوان

سونوگرافی اِن تی (غربالگری اول)

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست
مطمعن باش اگه چیزی ضرر داشت اصلا انجامش نمیدادنبعدم شما به عنوان یه مادر وظیفته که بری این ازمایشارو ...

انشالله که خیرباشه و بتونم درست ترین تصمیمو بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا اینجا همشو انجام دادم به نظر من انجام ندادنش بیشتر استرس اوره در ضمن با همه عشقی که به بچم دارم اگر آزمایش ثابت میکرد که مشکل داره قطعا قانونی سقطش میکردم چون به دنیا اومدن یه بچه خدای نکرده معلول یا مریض برای خودش عذابه تو اقوام خانوم و آقایی بودن که غربالگری گفت بچشون مشکل داره ولی اینا گفتن با دعا و توسل شفاشو میگیریم و سقط نکردن این بچه به دنیا اومد ۶ سال عذاب کشید هم خودش هم خانوادش حتی تنفسشم با لوله تو ریه هاش بود بعدهم از دنیا رفت و پدر و مادرشو با یه عالم عذاب و خاطره تلخ تنها گزاشت کاش همونموقع که غربالگری گفته بود بچه مشکل داره سقطش میکردن و چندین سال عذاب به خودشون و طفل معصوم نمیدادن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من تا اینجا همشو انجام دادم به نظر من انجام ندادنش بیشتر استرس اوره در ضمن با همه عشقی که به بچم دار ...

من قبلی رو واقعیت انجام ندادم. یعنی بهم همین هارو گفتن که خطا داره و الکی استرس میگیری و بچه رو به این راحتی مگه میتونی سقط کنی ولی نتیجه سونو صددرصدی نیست. از این حرفا

من قبلی رو واقعیت انجام ندادم. یعنی بهم همین هارو گفتن که خطا داره و الکی استرس میگیری و بچه رو به ا ...

به جای حرف خاله زنک ها به حرفای دکترت گوش کن ،دکتر من انتی رو آزمایش خون هم برام نوشت دیگه آنومالی گفت چون جواب آزمایشت بی خطر بوده نمیخواد دوباره آزمایش بدی کی گفته خطا داره؟! برو بهترین مرکز شهرتون که تشخیص ناهنجاری جنینی انجام میدن خیالت راحت میشه من حتی تو انتی جنسیت رو بهم درست گفت دکتر چون جای خوب و معتبر رفته بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم منجر ب هیچی نمیشه ولی اگه نری ک میشناسم کسایی نرفتن ک بچه مشکل داشته الان دارن تو سر خودشون می ...

اگ سندروم دان داشته باشه  سقطش ک قتل  میشه بازم گناهه 

اللهم عجل لولیک الفرج
اگر اینجوری باشه خیال راحت میرم. مرسی🌷

امیدوارم بارداری خوب و راحت و نی نی سالمی داشته باشی عزیزم🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اینو شنیدم متاسفانه سقط از همون ماه اول و تحت هیچ شرایطی شرعا درست نیست🥺

توکل بخدا ان شاءالله سالم هست ولی  سندروم دان هم هدیه خداست پس  سقطش شرعا مشکل داره  بنظرم  :((

اللهم عجل لولیک الفرج