2777
2789
عنوان

کسایی که ازدواج موفق داشتن بیان

79 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان

میخوام بدونم شماهایی که ازدواج خوبی داشتین و ازش راضی هستین و همسر خوش اخلاق و بافرهنگ با خانواده مشابه خودش داشتین کجا باهاش اشنا شدید؟ تو چه سنی؟ و از کجا فهمیدین میتونه همسر اینده شما باشه ؟

تو این سایت سه چهارتا خانم ناز ادایی دیدم که همسرشونم کاملا ایده ال بودن و خانمشونو حمایت میکردن

رمزتون چیه لعنتیا😁

به نام خدا در سن ۲۹ سالگی تو اینترنت آشنا شدم، و از آنجایی که ۴ سال و نیم با هم دوست بودیم متوجه شدم که گزینه‌ی مناسبی برای ازدواجه 😄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 23 سالم بود پرستار بودم تو بیمارستان یک روز صبح تو بیمارستان دعوا شد زدن یک پسره رو افتاد زمین سریع رفتم بالا سرش کمک کردم بلند بشه سرش رو پانسمان کردم مخ منو زد 2 سال دوست بودیم 25 ازدواج کردم العان 44 سالمه راضی هستم 

با اینکه فرهنگ ما با فرهنگ خانواده شوهرم فرق داره

ولی منو همسرم با هم تفاهم داریم

علتش

خانوادش تحقیرش میکردن من بهش اقتدار دادم

خانوادش آدمای دو رویی هستن من در همه چیز باهاش صادقم

خانوادش همیشه حق به جانب هستن من هر چند کم ولی قبول میکنم که بعضی مواقع حق با من نیست

خانوادش میگن گوشت تلخه من میگم خوش اخلاق ترینه

تو کوچه منو دیده بود ۴ ماه آشنایی و بعد ازدواج

تو اینستا؟ خوشبخت باشین

نه، زمان ما اینستا نبود، تو یاهو مسنجر.

خیلی ممنون. الهی که خوشبختی نصیب همه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...