2777
2789
عنوان

باردارا بیاید بگید چندهفتتونه کدوم ماه خیلییی کند میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 18هفته و 5روز تو سنو انومالی متوجه شدیم که طول سرویکس26 بود و فانلینگ دیده شد دیگه فرداش اورژانسی ...

من میدونستم سرویکسم کوتاه هست چون بابت این موضوع سابقه سقط داشتم واسه همین این بار به موقع سرکلاژ کردم

شما هم مراقب باش بارداری سونو ان تی بگو برات طول سرویکس را اندازه گیری کنن و انشاالله ۱۱_۱۲ هفته سرکلاژ کن 

استراحت چجوریه 

داروهاست چی هست

من ازهفته 18 ک سرکلاژشدم خونه مادرم تا الان 

فقط برا دستشویی بلندمیشم و هر 10روز حمام اونم روصندلی میشینم 

وهرماه میرم چکاپ 

استراحت چجوریه داروهاست چی هستمن ازهفته 18 ک سرکلاژشدم خونه مادرم تا الان فقط برا دستشویی بلندمیشم و ...

منم استراحت مطلق هستم ولی گاهی احمق میشم یواشکی پا میشم کار میکنم آخه آدم دیوانه میشه 

از قبل عمل تا ۱۰_۱۵ روز بعد عمل که روزی ۲ تا آمپول پروژسترون میزدم حدودا ۱۰۰ تا آمپول زدم چون هماتوم داشتم و لکه بینی و دوفامد میخوردم 

الان آهن و اسید فولیک  د۳ و بیوفم میخورم

دومی رو راحت باردار شدی؟چقدر وقت اقدام کردی؟

راستش رو بخوای دومی رو ناخواسته باردارهستم تو این سن و خیلی فکر رزدم راجبش که تو این سن میتونم نگش دارم یانه دیگه 3 تا دکتر رفتم هر 3 تا تایید کردن گفتن توانایی بارداری داری و بچمو نگه داشتم راستو بخوای از اول قلبم میخواست بچه رو از موقعی که فهمیدم ولی مغزم اجازه نمیداد میگفت شاید خود بچه اذیت بشه ولی عاشقشم و قول میدم تو این سن جوری براش مادری کنم که هیچ کس مادری نکرده قلب منه خوشگلم 🌹❤️🌹😘😘🥰🤩

راستش رو بخوای دومی رو ناخواسته باردارهستم تو این سن و خیلی فکر رزدم راجبش که تو این سن میتونم نگش د ...

خدا محافظش باشه و چراغ دل و زندگیت بشه

بچه های خدا خواسته برکتی با خودشون میارن که آدم حیرت می کنه

اختلافش با بچه قبلی چند ساله ؟ اگه دوست داری بگو خودت و همسرت چند ساله هستید 

خدا محافظش باشه و چراغ دل و زندگیت بشه بچه های خدا خواسته برکتی با خودشون میارن که آدم حیرت می کنهاخ ...

ابجی قربونت من با همسرم هم سن هستیم 43 و پسرم 14 سالشه میدونم واقعا تو سن بدی باردارم ولی ناخواسته بوده و العان هس میکنم بهترین سوپرایز زندگیم بوده خدا برام نگش داره 😘🥰🤩

ابجی قربونت من با همسرم هم سن هستیم 43 و پسرم 14 سالشه میدونم واقعا تو سن بدی باردارم ولی ناخواسته ب ...

خدا هر دوتا شون را برات حفظ کنه و زیر سایه پدر مادر  بزرگ بشن 

حس میکنم تو راهیت هم پسر باشه 

هر چی که هست قدمش پر برکت باشه براتون 

خدا هر دوتا شون را برات حفظ کنه و زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن حس میکنم تو راهیت هم پسر باشه هر چی که ...

ممنون عشقم انشالله بچه های تو هم همیشه سر بلندت کنن و افتخار کنی به داشتنشون 😘🥰🤩

ممنون عشقم انشالله بچه های تو هم همیشه سر بلندت کنن و افتخار کنی به داشتنشون 😘🥰🤩

قربانت عزیزم   

دعا کن برام که انشا الله با سلامتی دنیا بیاد و دیگه این بار خجالت زده نشم 

سه تا سقط داشتم الانم که استراحت مطلق هستم