2777
2789
عنوان

باردارا بیاید بگید چندهفتتونه کدوم ماه خیلییی کند میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 61 پست
راستش رو بخوای دومی رو ناخواسته باردارهستم تو این سن و خیلی فکر رزدم راجبش که تو این سن میتونم نگش د ...

خداحفظش کنه

میشه بگی چجوری ناخواسته؟؟؟

چون ما الان مدتهاس اقدامیم ولی نشده

هردو هم سالمیم مساله ای نداریم

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنهمیشه بگی چجوری ناخواسته؟؟؟چون ما الان مدتهاس اقدامیم ولی نشدههردو هم سالمیم مساله ای ندار ...

منظورم این بود از ناخواسته که پیش گیری طبیعی داشتیم و دکتر گفت احتمالا با پیش اب حامله شدی 

منظورم این بود از ناخواسته که پیش گیری طبیعی داشتیم و دکتر گفت احتمالا با پیش اب حامله شدی

ووووو خدای من...

یعنی مطمنی ک اصلا داخل ریخته نشده بود؟

ووووو خدای من...یعنی مطمنی ک اصلا داخل ریخته نشده بود؟

100 درصد مطمعنم واقعا برام به شدت و برا دکتر هم عجیب بود تو این سن با این اتفاق اینجوری بچه دار بشم میتونی تاپینگ اولم رو بخونی تو نی نی سایت اسمش هست خانوما بیاین کمک فکری بدین بهم 

100 درصد مطمعنم واقعا برام به شدت و برا دکتر هم عجیب بود تو این سن با این اتفاق اینجوری بچه دار بشم ...

حتما میام میخونم

چون تو یک پدیده ای ناناجون😁

اونم از نوع کم یابش😉

من چندین مدته در دوره باروری اقدام میکنم همه چیزم از قبل رعایت میکنم اخرشم پریود میشم!!!

سلام رفقا 

منم ۱۷ هفته و ۵روزم

دوشنبه وقت سونو انومالی دارم

فعلن خداروشکر حالم خوبه البته یه کم کار کنم کمر درد میگیرم و بیشتر از ۱۰دقیقه اصلا نمیتونم راه برم

منم دقیقا ۱۲هفته لک بینی خیلییی شدید پیدا کردم و انقباض های شدید شیاف دارم مصرف میکنم 

سلام رفقا منم ۱۷ هفته و ۵روزمدوشنبه وقت سونو انومالی دارمفعلن خداروشکر حالم خوبه البته یه کم کار کنم ...

انشالله بسلامتی دنیا بیاد عزیزم 

سنو طول سرویکس دادی حتمن بده تو سونو اونومالی

حتما میام میخونمچون تو یک پدیده ای ناناجون😁اونم از نوع کم یابش😉من چندین مدته در دوره باروری اقدام ...

دکتر رفتی عزیزم 

من دوسال بود اقدام میکردم و نمی شد آخرش با خاست خدا و قرص دوفامد باردارشدم