2777
2789

همین الان هم دارم گریه میکنم . گفته دیگه نمیخواد درموردم حرف بزنه تا ابد 

الکی بهانه کرد . گفت بهم بی اعتماد بوده. همه چیو انداخت تقصیر من که عذاب وجدان بگیرم. ای کاش دوتامون بمیریم

میخوام فراموشش کنم . بیاین یه گروه بشیم  فراموش کنیم  اصلا به خاطره ها فکر نکنیم 

🙃🥀

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اره فراموش کردم تموم شد رفت ذره ای مهم نیست بره که برنگرده

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش به راه حلی برای فراموش کردن رسیدی به منم اطلاع بده😂🤦‍♀️💔

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

اره فراموش کردم تموم شد رفت ذره ای مهم نیست بره که برنگرده

چقدر طول کشید فراموش کنی ؟ 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

برا منم دقیقا بهونه کرد همه چی رو انداخت گردن من که عذاب وجدان بگیرم . شگرد پسر های ل.آشی

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره باباالان دارم ب اون روزام میخندم😂البته ی پوزخند تلخ بخاطر کارایی ک کردم و لیاقتشو نداشت

نمیتونم آخه چطوری

میشه روشت رو بگی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
برا منم دقیقا بهونه کرد همه چی رو انداخت گردن من که عذاب وجدان بگیرم . شگرد پسر های ل.آشی

آخههی میگم میتونست باهام باشه ؟ یعنی تقصیر من بود ؟ یعنی درموردم چی فکر میکنه ؟ یعنی یعنی یعنی یعنی ...... 

🙃🥀💔

به درک 

نمیتونم آخه چطوریمیشه روشت رو بگی

اسی برا منم ۴ روزه کات شده خیلی حالم بده همش چاووشی ساعت دیواری و مریض حالی گوش میدم😐🙃 آخخخ

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

آخههی میگم میتونست باهام باشه ؟ یعنی تقصیر من بود ؟ یعنی درموردم چی فکر میکنه ؟ یعنی یعنی یعنی یعنی ...

من فقط یه چیز رو میدونم که کسی که دنبال بهونه باشع بهونش هم پیدا میکنه 

اسی برا منم ۴ روزه کات شده خیلی حالم بده همش چاووشی ساعت دیواری و مریض حالی گوش میدم😐🙃 آخخخ

منم اهنگ غمگین 

چاوشی برهوت و ...

آره ساعت دیواری هم همون روزی که باهم آشنا شدیم داشتم گوش میدادم 

آهنگارو نمیگم که تو گوش نکنی  بدتر میشی

با من ۳۴ روزه قهر کرد یه حالت‌هایی کات کرد 

ولی من باور نکردم و خواهش و گفتم درست میشه 

ولی خب امروز یچیزی شد که فهمیدم واقعا کات 🙃🥀💔

با من ۳۴ روزه قهر کرد یه حالت‌هایی کات کرد ولی من باور نکردم و خواهش و گفتم درست میشه ولی خب امروز ی ...

من بعد اینکه پیام نداد دیگه منم دیگه پیامش ندادم بهشم نگفتم که بمونه . غرورم اجازه نمیده . پیش خودم میگم خودش رفته خودشم برگرده ، هرچند فکر نکنم ببخشم