2777
2789
عنوان

برا شروع پراید خوبه یا 206

169 بازدید | 22 پست

سلام وقتتون بخیر من تازه گواهینامم رو گرفتم البته هنوز کارتم نیومده برا شروع پراید خوبه یا 206 مدل پایین مثلا مدل 84 یا پایینتر به لحاظ راحتی 206 بهتر نیس؟

اینکه میگن 206 هزینه نگهداریش نسبت به پراید بیشتره چطور.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ۲۰۶ مدل ۸۴ اصلا کسی میخره 

یه پراید ترتمیز مدل ۹۵ باشه عالیه

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

پراید بگیر

۲۰۶ به اندازه پولی که براش دادی باید هزینه تعمیر ماهیانه و سالیانش بدی

بعد یه سوال

آزمون شهری افسره ازت چیا خواست انجام بدی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

۲۰۶ خیلی خوبه ،اما مدل ۸۴ خوب نیست ،خیلی هزینه برمیداره برات ،فقط باید تعمیرگاه باشی

بخام 206 بخرم باید مدل چند بخرم با 250 میلیون نهایت میشه مدل 84 خرید 

بخام 206 بخرم باید مدل چند بخرم با 250 میلیون نهایت میشه مدل 84 خرید

والا با ۲۵۰ مدل ۸۴ رو هم فکر نکنم بشه ها 

تو شیپور و دیوار شهرتون نگاه کن حتما

اما بنظرم پراید خیلی مناشب تره برات ،پراید کلا کم هزینست درحالی که ۲۰۶ هزینش بالاست

پراید بگیر۲۰۶ به اندازه پولی که براش دادی باید هزینه تعمیر ماهیانه و سالیانش بدیبعد یه سوالآزمون شهر ...

بار اول پارک دوبل خواست خراب کردم بار دوم دنده سه و یه فرمون گرفت بعد قبولم کرد 

والا با ۲۵۰ مدل ۸۴ رو هم فکر نکنم بشه ها تو شیپور و دیوار شهرتون نگاه کن حتمااما بنظرم پراید خیلی من ...

نه من تو دیوار نگاه میکنم مدل 84 با همچین قیمتی هس ولی نمی‌دونم فنی سالمه یا نه باید یکیو ببرم که سرم کلاه نره