سلام وقتتون بخیر من تازه گواهینامم رو گرفتم البته هنوز کارتم نیومده برا شروع پراید خوبه یا 206 مدل پایین مثلا مدل 84 یا پایینتر به لحاظ راحتی 206 بهتر نیس؟
اینکه میگن 206 هزینه نگهداریش نسبت به پراید بیشتره چطور.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم ولی تیپ 5 خیلی گرونه حالا اگه قسمت نشد اولش پراید میخرم ولی فرمونش خیلی سفته ماشین آموزشگاه ک ...
ببین من برای خودت میگم،ماشینای ایران خودرو در مقابل سایپا خیلی خرجشون بالاست ،از اونور بخوای ۲۰۶ مدل پایین بخری برات چند برابر هزینه ماشین خرج میشه برات ،اینکه گفتی ماشین آموزشگاه فرمونش خوب نبود ،ببین هر ماشین متفاوته،حتی دو تا پراید با هم متفاوتن،فکر نکن چون اون فرمونش خوب نبود بقیه هم. خوب نیستن ،خواستین پراید بخرین فرمون هیدرولیک بخرین و با ۲۵۰ تومن فکر کنم مدل ۹۵ اینا بخرین که ماشین سالم و تمیزی درمیاد برات
ببین من برای خودت میگم،ماشینای ایران خودرو در مقابل سایپا خیلی خرجشون بالاست ،از اونور بخوای ۲۰۶ مدل ...
اره از هر کی میپرسم همینو بم میگن منم فقط از ظاهر و جمع جور بودن 206 خوشم اومده ولی میترسم بخرم هر چی درآوردمم خرج ماشین بشه میخام بعد اینکه خریدمش یه مدت بعدش برم تو اسنپ کار کنم