2777
2789

سلام دوستان 

خانواده بنده علایقم رو نادیده میگیرن که هیچ میگن اگه نری تجربی کلا نمیزاریم درس بخونی

بخدا بیشتر از یکماهه دارم تلاش می‌کنم پا فشاری می‌کنم برم طراحی دوخت ولی نمیفرستن . هرروز سر انتخاب رشته خونه دعواست ، بابام هم دیکتاتور و گند اخلاقه و همش داد و بیداد و فحش میده

نمرم ۱۹.۵۰ شده ، در اصل اصلا درس نمیخونم برای اینکه دوباره دعوا نشه بازور خوندم این شدم ، به کارای عملی مثل ژوژمان خیلی علاقه دارم نه به امتحان کتبی و کنفرانس . علوم و ریاضیم خیلی بده اصلا علاقه ندارم وقتی میخونمشون همش ذهنم جای دیگست

چیکار کنم با اینا دوشنبه میرم انتخاب رشته ولی دارن تجربی میفرستنم یه مدرسه سختگیر . من خودمو میشناسم قرار نیست بخونم و نمیتونم بخونم 

ببینننن حتی اگه زورتم کردن کتکتم زدن عمراااا نرو نمیتونن نزارن درس بخونی حق هر بچه ای درس بخونه من ترسیدم رفتم تجربی الان بدبخت شدم دوازدهمم هیچی بلد نیستم پافشاری کن سر رشته ای که میخوای بری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نروبگو باشه مدرسه نمی‌رم اصلاکشون کشون نمی‌برن که دیگه بمون رو حرفت نهایتا یه ماه دیر تر می‌ری سرکلا ...

نمیتونم بگم بابام عصبیه 

حتی با مشاور هم حرف زدم بهشون گفتم گفتن نه الا بلا باید بری تجربی

حتی یه نمه هم علاقه ندارم

رشته هنر رو بی ارزش میبینن

تاپیک قبلی من و بخون درس بگیر به هیچ عنوان قبول نکن حتی اگه شده دعوا کنی ولی رشته ای دوست نداری رو ا ...

الانم یه افسرده بدبخت با یه خانواده گوهم

خودشون هیچی نشدن دارن عقده هاشونو روی من خالی میکنن

بخدا هرروزم شده گریه زاری

اخه که چقد شبیه منی منم خونه بودم همش نمیزاشتن اون رشته ای که دوس دارم برم نه دبیرستان نه دانشگاه میگفتن برو تجربی منم نمیخواستم بزور بردن تجربی گذاشتن منم لج کردم و نخوندم مردود شدم نه این که از قصد نخونم نه مخم نکشید مثل تو از ریاضی علوم همیشه ضعیف بودم تا این که به مشاور مدرسه گفتم اون با پدر و مادرم حرف زد و رفتم انسانی و دانشگاهم به کمک همسرم رفتم تربیت بدنی به نظرم ببرشون پیش روان شناس

هر طور شده راضی شون کن برو هرچی میخوایچون بعدا اونا جواب وقت از دست رفته تو پس نمیدن

میگن پشتم و حمایتم میکنن ولی من چیزی نمیبینم

از بچگی به هنر علاقه داشتم حتی کلاسشم نفرستادنم عقده شده برام با اینکه وضعمون خوبه ، الان میخوام برم طراحی دوخت که درآمد و شغلش عالیه

نمیزارن میگن یا کلا درس نمیخونی یا میری تجربی

اخه که چقد شبیه منی منم خونه بودم همش نمیزاشتن اون رشته ای که دوس دارم برم نه دبیرستان نه دانشگاه می ...

به حرف هیچکس گوش نمیدن حرف حرف خودشونه

قشنگ دارن بدبختم میکنن بعد میگن صلاحتو میخوایم

تروخدا دعا کن برم رشته ای که دوست دارمم😭😭