2777
2789
عنوان

خانوادم بازور میخوان تجربی بفرستنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 46 پست
باز انسانی به خاطر کم بودن ریاضیاتش می‌تونه راحت تر بگذرهبه نظرم امتحان کن چیزی که گفتم رو ضرر نداره ...

کلی نظری دوست ندارم چون کتبی ‌ و کنفرانسیه 

کارای عملی مثل ژوژمان و دوختن دوست دارم که مخالفن

خستم از اینهمه تلاش بیهوده هیچکس به کتفش هم نمیگیره علاقمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف هیچکس گوش نمیدن حرف حرف خودشونهقشنگ دارن بدبختم میکنن بعد میگن صلاحتو میخوایمتروخدا دعا کن بر ...

الهی عزیزم اروم باش بهشون بگو اون رشته رو نمیخونی بگو بریم نمییتونی بخونی بگو یا بزارید برم طراحی دوخت یا کلان نمبرم مدرسه اینجوری نظرشون شاید عوض بشه

این حرف رو نزن عزیزم😘اگه قبول نکنی امکان داره ک کتک بزنن؟

اره 

یا فحشایی میدن از کتک بدتره

زیاد کتکم نمیزنن مگه اینکه اوج عصبانیتشون باشه بیشتر با فحش ناراحتم میکنن یا مقایسه

اره یا فحشایی میدن از کتک بدترهزیاد کتکم نمیزنن مگه اینکه اوج عصبانیتشون باشه بیشتر با فحش ناراحتم م ...

ای بابا نمیدونم واقعا💔

کاش میتونستیم واقعا دنبال چیزی ک علاقه داری بری.. اکه واقعا ب علاقه ات اطمینان داری و مطمئن هستی ک تحربی مال تو نیست بنظرم همچنان پافشاری کن اصلا کوتاه نیا فحش دادن مقایسه کردن هم کوتاه نیا نیدونم دلت میشکنه ولی تمام تلاشت رو بکن با ی دوستی مشاوری کسی هم مشورت کن دایی خاله ای کسی اگه داری ک باهاش راحتی 

منظورم اینه تا دقیقه نود  تلاشت رو بکن اگه واقعا ب خواسته ات مطمئنی

ای بابا نمیدونم واقعا💔کاش میتونستیم واقعا دنبال چیزی ک علاقه داری بری.. اکه واقعا ب علاقه ات اطمینا ...

هیچکدوم درک نمیکنن هیچکدوم

منم خسته شدم دیگه نمیکشم .. دوشنبه باید برم انتخاب رشته 

الانم یه افسرده بدبخت با یه خانواده گوهمخودشون هیچی نشدن دارن عقده هاشونو روی من خالی میکننبخدا هررو ...

کاش میشد منم برگردم به سن تو و تجربی رو انتخاب نکنم

همین یه تصمیم کل زندگی منو بهم ریخت

انقدر بهم آسیب زد که باورت نمیشه یعنی من فقط اگه رشتم یه چیز دیگه بود خوشبخت ترین بودم

پس اشتباه نکن لطفا چون دیگه نمیتونی جبرانش کنی

...