2777
2789

چقدر خوشحال بودم از دیروز

میشد گفت خوشحال ترین ادم دنیا 

گفتم. دیگه مثل ادمای عادی زندگی میکنیم

یک ماه رفت تر کرد برگشت

بابامم خونه نیست

ظهری. گفت برای خدافظی میخوام برای اهرین بار مصرف. کنم

دنیا رو سرم اوار شد

همه وسایلاشو جمع کردم انداختم تو کوچه. گفتم گورتو گم کن تو پارک هرجا ک دلت میخواد برو خودمم طلاقتو از بابام میگیرم

گفت گوه خوردم بزار بیام داخل من فقط مشورت کردم باهات

این برای بار دهمه ک رفته ترک کنه

مامانبزرگم خونمونه

همون اوردش تو خونه نمیدونه بخهطر چی بیرونش کردم

رفتم داد زدم گفتم عصر تو این خونه نبینمت گفت باشه میرم

کمکش کن عزیزم مادرته گناه داره گریم گرفت این چه رفتاریه اخه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

قدیما دغدغه پدر و مادرا بچه هاشون بود الان دغدغه بچه عا شده پدر و مادراشون درد روزگار و سختیا کمه که یکی از والدین هم اینجوری سخت ترش میکنه 

خدا بهت کمک کنه 🌹

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا کنترلی ندارن ، و ما نمیتوتیم درک درستی ازشون داشته باشیم چون تجربشون رو نداریم ، اینا ، نیاز به حمایت و دلگرمی دارن   به حای بیرون کردن کاش ازض میپرسیدی ، چیشد که دوباره مصرف کردی ،؟ چی باعث شد که دوباره بری سمتش ؟ 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

کمک دیگه تا کی تا کجاخودشم داره گریه میکنه

من نفر سراغ دارم مامانه معتاد خیلب زار اما بچه هاش عین پروانه دورش میچرخن تنهاش نزار اینا دیگه هیچ وقت تکرار نمیشن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️