2777
2789
عنوان

بخاطر بی پولی کارم به طلاق رسیده

1794 بازدید | 114 پست

دارم دیونه میشم اون مشکلمو حل کنم این مشکل میاد بالا 

دیگ دارم بالا میارم چند روزه یه معده درد عصبی گرفتم کل موهای سرم سفید شده 

شوهرم درآمدش خوبه ولی هیچ پشتوانه ای نداره همش بابای منه دارم خسته میشم اگر قراره بابای من خرجمو بده خب بمونم خونه بابام ک‌بهتره 

شوهرم مرد بدی نیست ولی خستم بخدا 

شدم مث کنیز حاج باقر هی ور ور ور هی گریه نه خونه نه ماشین اونموقع ک اومد خواستگاریم ماشین داشت ؛ خونه هم گفت اجاره میکنیم الان میگ نه بیا بدون اجاره بریم طبقه بالا خونه ابجیت اینا ؛ من دلم نمیخواد برم خونه دامادمون 

وضعش تا قبل عقدمون خب بود حتی جشن عقدمون خیلی خرج برمون داشت شام دادیم نزدیک ۲۰۰ نفرو 

اندازه عروسی خرج کردیم بعد از عقد افتادیم توی روال بدبختی نزدیک دوساله ماشین رو فروخت مشکلات ما شروع شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا مشکل از بی پولی نیست از بیخیالیه بگو مگه اونا تعارف زدن که میخوای بری خونشون؟

اره دامادمون خیلی اصرار میکنه خیلییی زیاد 

بخاطر اینکه خودش هم شغل شوهرمه میگ شبا دوتا خواهر پیش هم باشن 

نری ها بد عادت میشه

ولی ناشکری هم نکن همه مشکل دارن حالا کم یا زیاد...

شوهر خواهر شوهرم دور از جون مفت خوره

بهش ماشین و خونه دادن بخدا توقع داره پوشک بچشم اینا بخرن...

انقددددر اویزونه ماشینشو از پارکینگ در نمیاره که پول بنزین نده

حالا خواهر شوهرم پنجججججه آفتاب 

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘