2777
2789
عنوان

باجناق دکتر

107 بازدید | 6 پست

اميدوارم خدا واسه هیچکی نخواد این روزا رو ... والا خانواده‌ی زن ما تازه با یه خونواده‌ی به‌ظاهر باکلاس آشنا شدن که پسرشون دانشجوی پزشکیه، هنوز دو بار هم ندیدنش درست‌حسابی، ولی هی می‌گن: "آخ آخ چه خونواده‌ای! چقدر تحصیل‌کرده! چقد بافرهنگ"

خب معلومه چرا این‌قدر ذوق‌مرگ شدن، چون طرف داره پزشک میشه، پدرش شرکت داره، خواهر و برادراش هر کدوم یه مدرک قاب‌شده دارن. انگار دکتر شدن الان ملاکه‌شخصیت شده، نه شعور نه معرفت، فقط مطب داشته باشی کافیه!

بعد اون روز پدرزنم برگشته تو جمع خانوادگی خودمون میگه: "انگاری معصومه از پسره خوشش اومده."

معصومه کیه؟ همون خواهرزنِ خودمون که دانشجوی پیام‌نوره، از همونایی که واحداشو با دعا پاس میکنن !

خونواده‌ی زن ما، والا از نظر تحصیلات چیزی برا رو کردن ندارن، اما از پررو بودن کم نمیارن

مادرزنم هم دیگه شورشو درآورده. هی اسم پسره رو می‌برد: "وای چه چهره‌ی مردونه‌ای داشت!"

ما گفتیم حالا که هنوز نه به داره نه به باره این ‌طوره، وای به وقتی که پسره واقعا بیاد خواستگاری، لابد واسش شیرینیِ ناپلئونی با روبان طلا می‌خرن!

حالا جالبه، میدونم باورتون نمیشه اما اولین باری که من رفتم خونه‌شون، جلوی من قرمه‌سبزی گذاشتن و یه مدل نوشابه ، ولی وقتی اینا اومدن، کباب و سالاد مخصوصو و دلسترو بریز و بپاشو ...

آخرشم رسیدیم به این جمله‌ی طلایی که:

وقتی پدر و پسر پولدار و تحصیل‌کرده باشن، خانواده‌ی زن یه‌دفعه یادشون می‌افته باید احترام بذارن!

خانومای محترم : آینه چون نقش تو بنمود راست ؛ خود شکن آینه شکستن خطاست. 

داری از حسادت میترکیا 

مشخصه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا مردی ندیدم مثل شما 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.