2777
2789
عنوان

انتخاب رشته لطفا بیاین

70 بازدید | 11 پست

لطفا تا آخر بخونید 

سلام دوستان من دارم میرم پایه نهم و خیلی به انتخاب رشته فکر می کنم درسته شاید بگیدفعلا وقت دارم ولی خب نمیتونم فکر نکنم من خیلی درسم خوبه و معدل نوبت دوم هشتمم ۲۰ شد و امسالم حتما میتونم معدل خوبی بیارم به انسانی خیلی علاقه دارم اما بهم میگن برو تجربی از تجربی بدم نمیاد و از پسش برمیام ولی خب انسانی بیشتر بهم سازگاره و میتونم احساس خوبی داشته باشم 

حالا من از بازار کار انسانی میترسم که بیکار بمونم به مشاوره و روانشناسی و علوم تربیتی علاقه دارم اما میگن میخوان آزمون استخدامی علوم تربیتی رو بردارن که دیگه رشتش به درد نمیخوره و جای دیگه ای نمیشه کار کرد 

مشاوره و روانشناسی م نمیدونم چجوریه ولی میگن اشباعه ولی خب علاقه دارم 

خواهشا دلسوزانه راهنمایی کنید 

درضمن بگم فقط برای این سوال وارد سایت شدم 

ممنون 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

سلام گلم من پایه دهم طراحی گرافیک هستم معدل18بودم انسانی و معارفم خوردم.به هرچه که علاقه دارید برید ...

علاقه که بله حتما میرم ولی نمیدونم بازار کارش خوبه یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم من پایه دهم طراحی گرافیک هستم معدل18بودم انسانی و معارفم خوردم.به هرچه که علاقه دارید برید ...

گلم گرافیک چجور رشته ایه میشه کوتاه توضیح بدی 

سلام

اول از همه بهتون بگم که لزوماً نمره و معدل بالای شما قرار نیست بعد از ورود به رشته مورد علاقتون هم بالا باشه چون حجم درس ها بیشتر و سخت تر میشه مثلاً شما ممکنه  و مطالعات و فارسی و سایر دروس مربوط به انسانی را ۲۰ بگیرید ولی باید بدونید خیلی گسترده تر میشه مثلا کتاب مطالعات میشه چند تا کتاب

مطالبی که توی مطالعات هست و مربوط به تاریخه میشه کتاب تاریخ که دارای مطالب زیادی هست و جامعه شناسی که بازم مربوط به مطالعات اجتماعیه 

فارسی عمومی که نسبت به فارسی نهم سنگین تره و مطالب جدید داره و علاوه بر اون فنون هم هست 

در مورد علوم تجربی هم من اطلاعات زیادی ندارم ولی خب مثلا کتاب عاوم نهم شامل زیست ، شیمی و فیزیک هست که قراره سه تا کتاب پر از مطالب بشه 

به نظرم حتماً پی دی اف کتاب های درسی را ببینید تا بدونید که کدوم رشته را میخواید  

نگاه کنید تا چند سال دیگه تمام رشته های نظری برشکست میشن.الان دیگه مدرک رو نگاه نمیکنن نگاه میکنن چی بلدی.شما اگر معدلت خوبه برو  کامپیوتر فنی.رشته گرافیک شامل طراحی فتوشاپ هست 

گفت پیغمبر وسط سفره عقد چقدر علی به فاطمه من می أید

سلاماول از همه بهتون بگم که لزوماً نمره و معدل بالای شما قرار نیست بعد از ورود به رشته مورد علاقتون ...

ممنون از راهنماییتون لطف کردید 

بله کتاب هاش رو کامل نگاه کردم مطمئن هستم که برم ولی درمورد بازار کارش پرسیدم 

حفظیات و درسم عالیه اینایی که گفتین میتونم از پسش بربیام 

ببخشید میپرسم شما خودتون رشتتون چی بوده 

نگاه کنید تا چند سال دیگه تمام رشته های نظری برشکست میشن.الان دیگه مدرک رو نگاه نمیکنن نگاه میکنن چی ...

بله ولی علاقه ندارم به اینا 

روان و مشاوره اشباع نیس 

باید تحصیلاتت تا دکترا باشه که بری کاری بتونی بکنی

ولی تحصیلاتت ارشد باشه تو مراکز میتونی کار کنی

یه چیزو اگه دوسش داشته باشی میتونی توش فعالیت کنی